Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ma kijelentette, hogy ő még a volt barátjához tartozik még vmelyest És, hogy még fél évig vagy 1 évig biztosan nem szeretne velem lefeküdni mert ha ez megtörténne mostanában akkor azt ő megbánná Mit csináljak? Üljek a seggemen?
Figyelt kérdés
Szerintetek ?2014. máj. 6. 22:41
1/9 anonim válasza:
Dobd ki a fenébe, milyen baromság már ez?
2/9 anonim válasza:
dobd azt a szutykot..ne legyél papucs!
3/9 anonim válasza:
Ha a volt pasihoz tartozik akkor mond hogy legyen is vele. Te meg fogj magadnak olyat, akihez te tartozol....
7/9 anonim válasza:
Ha az exéhez tartozik, akkor hogy lehet a barátnőd? És akkor hogy beszélhetünk exről?
Ez süket duma. Dobd ki, keress olyat, aki nem játszik veled.
8/9 anonim válasza:
a volt barátjához tartozik még vmelyest ?? ez hibbant >.< bizony minek jött akkor össze veled? nem értem, szerintem defektes, vigyázz vele,mert elrontja a kedved majd idővel a h*lyeségeivel..16/l
9/9 anonim válasza:
Én nőként is azt mondom, hogy ez hülye. Ha hozzá tartozik, akkor minek van veled??? Még egy évig, fél évig biztosan nem akar szexet?? Nem normális. Rúgd ki, menjen akkor vissza hozzá, vagy gubózzon be a szobájába gyászolni, de ne szórakozzon másokkal...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!