Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van még aki a bagettos kérdést tette fel?
Figyelt kérdés
látom hogy letörölték a kérdést, és kezdem furcsán érezni magam... Itt van mellettem, és éhes vagyok, és rá jöttem hogy holnap ezt kellett volna elvinnem suliba. Lehet túlfűtött vagyok szexuálisan?2014. máj. 6. 22:49
1/16 anonim válasza:
nem tudom ki volt az, de ha szeretnél tippeket én tudok adni mit csinálj vele:D
2/16 anonim válasza:
Bassza meg..... Ennyit röhögni nem röhögtem a gyk-s kérdéseken mint ma... :D
3/16 anonim válasza:
Igen ott vagyok. Te bagettkirály xD
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Mért kellett instant megdugnod a bagettot miutan feltettem a kérdést xDd
6/16 anonim válasza:
Mi volt a kérdés?
Én is szeretnék röhögni :)
7/16 A kérdező kommentje:
nem vertem ki 3 napja, és elég volt belegondolnom már állt is a cerkám... olyan hülyén érzem magam, segítsetek!!!
2014. máj. 6. 22:57
8/16 anonim válasza:
A kérdés az volt hogy ha a bagettot megdugod az jobb-e a sexnél
9/16 anonim válasza:
Mit segítsünk xD huzd rá vissza xD
10/16 A kérdező kommentje:
de úgy érzem mintha valami rossz beteges dolgot tettem volna, nem tudom mit csináljak a bagettel, ki kéne dobnom de anyám megfogja látni amikor főz, nem tudom mit csináljak, olyan jó volt, nem is tudom spritceltem már e már ekkorát, de mégis, fúj, jaj nemtudom mit tegyek!!!
2014. máj. 6. 23:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!