Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes lejjebb adni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lejjebb adni az extrém igényeimből, mert a lányok többsége nem szereti őket az ágyban?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 22:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk, minden végtagját összekötözni, bekötni a szemét, és utána vaginának használni a száját. Elég extrém?
2014. máj. 9. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
a lányok többségét ha meg akarod dugni, akkor ezek szerint igen:D
2014. máj. 9. 20:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom a többségüket megdugni. Beérném egy normális intelligens partnerrel is. :D
2014. máj. 9. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor keress meg nyugodtan.
2014. máj. 9. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
csak ne fogalmazz ilyen orvosian
2014. máj. 9. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem peldaul felizgatot amit irtal s nekem tetszene
2014. máj. 10. 00:10
 17/18 anonim ***** válasza:
ez nekem is tetszik.. 19/l
2014. aug. 16. 08:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezek nem extrém igények. Persze kinek mi az... Azt általánosságban elmondhatom, hogy soha nem szabad leadni az ember igényeiből az ágyban egy kapcsolat reményében.

Kinézetben lehet lejjebb adni, stílusban is, de ha valami az ember az ágyban nem kap meg, az megcsalást szül előbb, vagy utóbb, az pedig nem eredményez sok jót.

Én azt mondom, hogy olyan csajt keress, aki azt szereti, amit te, ha komolyan gondolod a kapcsolat keresését.

28F

2014. aug. 18. 06:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!