Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális ha nem élek nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha nem élek nemi életet egy darabig és ha újra kezdek nemi életet élni első két szexnél vérzek kicsit?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez normális-e de már megfigyeltem, hogy volt hogy több, mint fél évig nem volt kapcsolatom utána összejöttem egy sráccal és mikor elkezdtünk nemi életet élni kicsit véreztem az első két alkalomnál..de volt már hogy 1 évig nem volt barátom, és akkor is ugyan ez volt..de szüzességemet már régebben veszítettem el.. ennek lehet azaz oka hogy sok idő telt el amig nem szexeltem?

2014. máj. 6. 23:12
 1/5 anonim válasza:
Milyen életet?
2014. máj. 6. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2014. máj. 6. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Rendszeres karbantartásra járhatnál hozzám,s többet nem lenne ilyen gondod! 31F
2014. máj. 6. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha te is fiú vagy, lehet hogy normális
2014. máj. 6. 23:17
 5/5 Dionsyia ***** válasza:
Vagy nagyon szűk vagy és érzékeny a hüvelyfal, vagy van egy rendkívüli regenerálódási képességgel megáldott szűzhártyád ;)
2014. máj. 7. 01:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!