Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Azt hiszem rájöttem számomra mi az elsődleges érték. Lehet, lehet nem tudom megfogalmazni tökéletesen, de megpróbálom. Őszintén.

Egy idő után, amikor már a sokszáz-ezredik meztelen lányt látom a képernyőn akár csak úgy, akár szex közben vagy hasonló... vagy egy idő után amikor már a sokszázadik lányt látom (hiányos) bikiniben vagy nagyon szexi ruhában, de mégsem izgat fel.. vagy ha igen, akkor is érzem legbelül, hogy van itt még valami.

Szóval van egy pont, amikor rájövök, hogy ez nem elég. Ez csak fizikai szükséglet. Kell, de ez nem minden. Mondhatnám úgy, hogy a farkam kívánja a puncit, de én nem. Én max. csak a farkamnak kívánhatok jót, mert az is hozzám tartozik. De ettől függetlenül még ott vagyok én. És nekem is kell valami.. illetve valaki. És ezt mindig érzem attól függetlenül, hogy szexuálisan mit érzek.

Azt érzem, hogy szükségem van valakire aki néha tud mosolyogni és megmosolyogtat. Aki kedves, figyelmes, szelíd, őszinte és képes szeretni. Aki nem csak a testét, hanem a lelkét is adja egy kapcsolatba. Nekem igazából az emberre van szükségem, a lelkére. Szerintem legtöbb esetben ezzel együtt jár a szex is, de lehet itt szó mondjuk komoly vagy mély barátságról is.

Lehet, hogy én vagyok aki nagyon kilóg a sorból? Mert azt veszem észre, hogy manapság inkább fordítva van ez. A legtöbb embernek elég ha van kivel lefeküdni vagy egy helyes lányt/fiút odaállítani maga mellé és kész. És hol a többi? Amiket leírtam?

Szerencsére vannak kivételek és amikor ilyet látok, mindig nagyon örülök :) De nagyrészt szerintem a kapcsolatokból hiányzik az őszinteség. Szerintetek? Vagy tényleg nincs rá szükség?

2014. máj. 7. 02:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amióta élek így gondolkozom. Csak egy lány volt képes erre nekem, hozzá foghatót még nem találtam félek, hogy sose fogok. Sokkal jobb azért szexelni valakivel, hogy megerősítsd köztetek az érzelmi köteléket mint, hogy csak az egyszerű vágyak teljesedjenek be. 22+f
2014. máj. 7. 03:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van igaza van 1-eskének
2014. máj. 7. 03:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy én vagyok aki nagyon kilóg a sorból?"

Attól függ, milyen az a sor, amihez méred magad.

Nekem újdonság, hogy azt írod, evvel lehet kilógni a sorból. Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam 39 évem alatt.

2014. máj. 7. 03:18
 4/8 anonim ***** válasza:

NE RECSIZZ ANNYIT!

recskából levonni a világra következtetéseket nevetséges

2014. máj. 7. 06:24
 5/8 menta34 ***** válasza:
Már bocs, de voltál már nővel? a "csak a testét" adja helyzetet összemosni a képernyős pucér nőkkel elég felületes hozzáállás. Ettől függetlenül tény, hogy érzelmekkel jobb a szex, de ha csak szex van az se rossz :))
2014. máj. 7. 06:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Fejlődsz, jó irányban, ez azt jelenti:)
2014. máj. 7. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiatalkoromban én is így éreztem. Jellemzően azután, amikor olyan csajjal elégültem ki, akihez semmi érzelmi szál sem kötött. Amikor azonban kanos voltam, akkor célratörően gondolkodtam, és nem igazán izgattak az ilyen elméletek.
2014. máj. 8. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok csak én lány :)
2014. máj. 11. 13:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!