Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitra2993 kérdése:
Miért hagyott alább az igényem a szexualítás
gyakoriságával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A párommal(23) lassan 2 éve együtt vagyunk az 5. hónap után össze is költöztünk miután abbahagytam a sulit. Nem volt a szex terén semmi probléma, napi 2-3-4-5x is szexeltünk. Nagyon nagyon szeretjük egymást, közös jövőt tervezünk, minden a legnagyobb rendben van, Viszont fél éve lecsökkent az igényem heti 1-2 alkalomra. Fogalmam sincs mi történt, sem betegségem nem volt se semmi! Ugyan úgy imádom a mai napig és ez kölcsönös. Ez a dolog egyre jobban fusztrál mert érthető, hogy elvárja tőlem azt amit eddig kapott de nekem nem esne jól. Ha esetleg úgy kezdünk bele, hogy nekem nincs hozzá kedvem 100%-osan akkor nagyon fáj a hasam. De ha én is maximálisan akarom akkor nincsenek fájdalmaim de ez ahogy említettem ritkán van. Egyre több a veszekedés ez miatt, nem akarjuk egymást elveszíteni! :( Valaki, valamilyen hasznos infó, tipp, tanács, tapasztalat?
aztaaaaaaa........ az én gondomat írtad le, még a hasfájás is stimmel! megoldást nem tudok :(
2014. máj. 7. 10:40
2/12 anonim válasza:
ilyen szinte minden kapcsolatban van. Nálunk is volt anno. Gondolom Te a lány vagy. Az ember életében vannak ciklusok, lesz még ez jobb is. Találjatok valami alternatív megoldást, pl. segíts rajta kézzel. De tudjátok mindig megbeszélni a problémákat, mert ha ez nem megy abból könnyen szakítás lehet.
2014. máj. 7. 10:42
3/12 A kérdező kommentje:
ezzel a panasszal 3x is voltam nőgyógyásznál de semmit sem találtak, lelki eredetű lehet de nem tudom mi okozhatta :(
2014. máj. 7. 10:43
4/12 anonim válasza:
áhh a nődoki le se fog sz...rni, ha nem privátul mész... én a mindennapos kínzó fejfájásommal mentem a tabi mellett, és akkor is csak hümmögött.. szóval igen, lelki eredetű a dolog. de ha szedsz tabit, akkor attól van!
2014. máj. 7. 10:45
5/12 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Bár úgy sejtem igen, az állhat a libidó csökkenés hátterében. Ha nem, akkor is lehet valami hormon probléma a háttérben.
Csak egy évvel vagyok idősebb és még csak másfél éve vagyunk együtt párommal, de mi is nagyon korán, félév után összeköltöztünk. Addig távkapcsolat volt, heti 2,5 nap találkozással, ahol bizony a napi 6-7 alkalom se volt ritka. Aztán összeköltözés elején napi 2, majd szépen lecsökkent heti 3-4-re amivel tökéletesen elvagyunk, viszont ha ennél kevesebb lenne párom tuti megjegyezné persze csak finoman, hogy khm, khm és nekem se nagyon tetszene, mert tetszik, hogy találtam egy olyan pasit, aki alapjáraton hasonló igényű, mint én, tehát biztos utána gondolnék az okoknak és első körben a gyógyszerrel kezdeném a vizsgálódást, mert anno már volt olyan gyógyszerem, ami nagyon durván befolyásolta, konkrétan majdnem teljesen megszüntette a libidóm mire észbekaptam, de az akkori pasinak nem tűnt fel.
2014. máj. 7. 10:46
6/12 A kérdező kommentje:
Már nagyon sok féle dolgot kitaláltunk, masszázs, szexi fehérneműk, ötletekből nincs hiány, ha alkalom adódik meg is valósítjuk de nagyon aggaszt, hogy az esetek, 70%-ában mégcsak fel sem izgulok, pedig azt csinálja amik előtte beváltak vagy amiről tudom, hogy szeretem! A gyógyszer abbahagyását ő tanácsolta, mert rengeteget olvasott utána ő is a bajomnak, abba is hagytam 4 hónapra, nem javult semmi, másik fajtát szedek azóta de ugyanúgy semmi!
2014. máj. 7. 10:50
7/12 anonim válasza:
Mindegyik bogyótól ez lesz... én is próbáltam 2-t is, és 0 lett a libidóm. De engem most az aggaszt a legjobban, h 3 éve nem szedem már, és egy ideig jó volt, 2 évig kb, de most kb 1 éve ismét nem jó. ez már másik pasi, az előzőnél szedtem a tablettát.
2014. máj. 7. 10:51
8/12 anonim válasza:
De más pasira felizgulsz? Mert én igen
2014. máj. 7. 10:57
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mivel szeretem és nem áll szándékomban olyan helyzetbe hozni magam más pasival, hogy megtudjam felizgulok-e rá. :)
2014. máj. 7. 11:02
10/12 anonim válasza:
Nekem mikor gyógyszer vitte nullára majd 1 év kellett, hogy minden helyre álljon és újra annyira legyen kedvem, mint régen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!