Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Katapult Dj-s arcok, el is kapják azokat a lányokat?
Figyelt kérdés
Most néztem meg pár vidijüket facebookon,éshát ja,elég egyértelmű:DD
Szerintetek csak fejüket csinálják lájkért, vagy a backstage-be folytatódik a buli?:O
Az hogy milyen a kishölgyek erkölcsi szintje az egy másik dolog már,de engem az érdekel hogy szerintetek egy bulijuk annyi amit látunk a vidiken és egy parádés színjáték csak,vagy meggörbül?
Tapasztalat esetleg?
2014. máj. 7. 12:56
2/4 A kérdező kommentje:
haha
nehdd,csak ez érdekel:D mondjuk zeneileg tennék hozzá énis annyig mint lipóci:DD
kamu, vagy orgia egy katapult buli?:D
2014. máj. 7. 13:03
3/4 anonim válasza:
Van Dj ismerősöm, és sok csaj felajánlja a testét egy éjszakára neki:) Biztos vagyok benne, hogy ők is meghúztak már 1-2 csajt a bulikban, az biztos!
4/4 anonim válasza:
szegény buta lányok azt hiszik, hogy valami nagy sztároknak ajánlják fel magukat, közbe a dj-k is ugyan olyan proli senkik, mint ő maguk
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!