Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy az egyik együtt szokott maszturbálni a haverjaival néha?

Figyelt kérdés

Átmennek egymáshoz ahol nincs otthon senki és kiverik, valamikor egymásnak is kiszokták, de nem melegek meg semmi.

Általában 3-an vannak. 16 évesek.

2014. máj. 7. 17:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekik lehet hogy normális.

Általánosan nem elfogadott és gyakorolt dolog tehát nem normális.

2014. máj. 7. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Hááát, szerintem ha egyik fiú kiveri a másiknak, azért ott kell lennie egy kis bi hajlamnak legalább...
2014. máj. 7. 17:03
 3/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem is heteroszexuálisok, az 100%. És nem, ez kifejezetten abnormális.
2014. máj. 7. 17:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem kicsit gusztustalan! pfúújjj... wááhhh... *pűűű-virtuális-köpés*
2014. máj. 7. 17:11
 5/17 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ALAEM3kFBp4

de szerintem mégis meleges...

2014. máj. 7. 17:14
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
nem abnormiális csak biszexuális. :)
2014. máj. 7. 17:29
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
A biszex pasi haverom szokta magához hívni főleg a 15-21 éves naív srácokat és minden marhaságra ráveszi őket + még filmezi is őket a tudtukon kívül, majd eladja ...
2014. máj. 7. 17:30
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
hát ha egymásnak, akkor ott már nem kel fűteni, mert elégmeleg van.Az előző válaszadó biszex haverját meg fejbelőném....vagy legalább följelenteném...nah mind1 sztem nem normális dolog, nekem soha eszembe nem jutott pl.
2014. máj. 7. 17:33
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

Az a srác (főleg a 18 év alattiakról készült felvételek miatt) olyan 4-10 év közötti letöltendőre számithat.

És bármivel szivesebben ülnék mint gyerek molesztálással, mert ha a rabtársai megtudják... akkor ő lesz a kislánya mindenkinek...

2014. máj. 7. 17:37
 10/17 anonim ***** válasza:
de amúgy kiről van szó? tesódról?
2014. máj. 7. 18:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!