Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Egy kis r**it...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Egy kis r**it akarok faragni a csajszimból, de CSAK OTTHONRA, hogy kellene? :D

Figyelt kérdés

Ehhez leírnátok neki, h mit csináljon, mert nekem ez nehezen megy, h elmondjam neki. :) Nagyon kívánatos így is, egy tündér a csajszi, sztem a legszuperebb a földön, de még szuperebb lenne, ha egy kicsit ribibb lenne az ágyban. :)

Szóval ne értse senki félre a kérdést! :D

Na, szóval nem oltogatni!!!

#otthon #csajszim #szuper így is #elhihetitek #h már áll amikor látom
2014. máj. 7. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég lenne ha több bátorsága lenne ahhoz, hogy megtegyen olyan dolgokat amikre jelenleg csak gondol, vagy még nem is mer gondolni. Bátorság kell és önbizalom, ha ezek megvannak akkor bevállalósabb lesz a hálószobában is, és mer majd csinálni veled olyat amitől te is elszégyelled magad.
2014. máj. 7. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
4in1 ?
2014. máj. 7. 20:25
 13/18 A kérdező kommentje:

11-es: én is ezen vagyok, h ez meglegyen, igyekszem legalábbis, de mondom, tök jó a csajszi így is, ez tényleg csak egy kis plusz lenne nekem. :)

12-es: még mindig ezen vagy kiakadva? szted ennyire lehetetlen ez? :D

2014. máj. 7. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor szokott a barátnőm bevállalósabb/bátrabb lenni, ha kb minden nap egymás után sikerült valami ágyjelenetet összehozni, tökmind1, hogy ki és mit csinál, csak legyen valami. Először ezzel próbálkozzatok, hátha bátrabb lesz tőle. :)
2014. máj. 7. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
kulcsszavak rulez!
2014. máj. 7. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Korotok? Mióta vagytok együtt?
2014. máj. 7. 22:35
 17/18 A kérdező kommentje:

14-es: ez a minden napos dolog nehéz ügy, mert távkapcsolat sajna. :(

15-ös: magyarban nem tudom mit jelent a rulez szó, angolban rules szót vágom csak, de nem hiszem, h arra gondoltál volna. :D

16-os: nemrég óta, s 20-30 közötti öregek vagyunk. :)

2014. máj. 7. 23:07
 18/18 anonim válasza:
Fizess neki a szolgáltatásokért. Vagy osztozz rajta a haverokkal. :) Viccet félretéve, szerintem találd ki, hogy mit akarsz. Ha igazán szeret, úgyis megteszi amit kérsz.
2014. máj. 8. 17:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!