Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal már 3x lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal már 3x lefeküdtem de még mindig nem élveztem el egyszer se. Velem van a baj? :c

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 19:38
 1/10 kolosszus22 ***** válasza:
Valszeg mindkettőtökkel baj van.
2014. máj. 7. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
A korábbi barátaiddal elélveztél?
2014. máj. 7. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
A lányoknak sajnos nagyrészt tanulni kell, hogy hogy élvezze a szexet, hidd el, sokkal általánosabb probléma ez mint hiszed. És nem, nincs veled semmi baj, majd rájössz te is, hogy melyik pózban élvezed jobban. :)
2014. máj. 7. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Vele van a baj.
2014. máj. 7. 19:55
 5/10 WheneverYouWant ***** válasza:
22%
Valószínűleg vele lesz a baj. Nagyobb %ban ugyanisan a F-kal van. Nincs tapasztalat...
2014. máj. 7. 20:08
 6/10 kolosszus22 ***** válasza:
Utolsó, nem azért, de egy ilyen kérdés feltevése után nem hinném, hogy a kérdező is tapasztalt lenne.
2014. máj. 7. 20:11
 7/10 János114 válasza:
Szerintem a baratod Conan a barbár
2014. máj. 7. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
5: ha nő vagy, márpedig elég valószínű, nagyon remélem, hogy az életben senki nem lesz annyira elkeseredett hogy veled akarjon bármit kezdeni az életben. Ilyen felfogással, inkább keress magadnak 1 barlangot, és zárd magadra.
2014. máj. 7. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Drága... 3x szexeltetek. Az lófütyi....nem minden nőnek megy csettintésre minden partnerrel...

Nekem 5 év alatt 7 különböző szexuális partnerem volt. Volt pár hónapos és 1 éves kapcsolatom is ezek között.

A 7. a férjem. Tehát amióta ő van, nincs más. Egyedül vele tudtam elélvezni (szex közben is és csiklóval is), viszont a vaginális orgazmus is elég sokára jött... 15 hónap kellett hozzá. Nem erőltettük, csak élveztük a szexet, és egyszer csak megtörtént.

Amúgy soha senki mással semmilyen orgazmusom nem volt.

Szóval mit is vársz 3 szextől?

2014. máj. 9. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kötelessége kitartani valaki mellett, abban reménykedve, hogy majd csak jó lesz valamikor. És ha nem? Nyilván más, a szerelmes belé, de kezdő kapcsolatnál szerintem ez fontos kritérium.

Nekem a legeslegelső szexuális élményem is nagyon jó volt, sőt, azzal a sráccal a többi is, míg volt olyan, akivel nagy tapasztalat után sem - és mivel van elég tapasztalatom, tudom, hogy miatta nem, mert csak magával foglalkozott. Nem szégyen otthagyni senkit azért, mert nem élvezhető vele a szex.

Ha kevésbé szeretném a szexet, lehet én is beletörődnék, és várnám, hogy jó legyen.

Persze nyilván nagyban függ a két féltől, de azért az esetek többségében elég egyértelmű, mi vagy ki miatt nem élvezhető a nő számára a szex. A válasz pedig 80%-ban az, hogy a pasi nem foglalkozik eleget a partnerével.

2014. máj. 9. 15:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!