Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már 3x lefeküdtem de még mindig nem élveztem el egyszer se. Velem van a baj? :c
Drága... 3x szexeltetek. Az lófütyi....nem minden nőnek megy csettintésre minden partnerrel...
Nekem 5 év alatt 7 különböző szexuális partnerem volt. Volt pár hónapos és 1 éves kapcsolatom is ezek között.
A 7. a férjem. Tehát amióta ő van, nincs más. Egyedül vele tudtam elélvezni (szex közben is és csiklóval is), viszont a vaginális orgazmus is elég sokára jött... 15 hónap kellett hozzá. Nem erőltettük, csak élveztük a szexet, és egyszer csak megtörtént.
Amúgy soha senki mással semmilyen orgazmusom nem volt.
Szóval mit is vársz 3 szextől?
Szerintem meg nem kötelessége kitartani valaki mellett, abban reménykedve, hogy majd csak jó lesz valamikor. És ha nem? Nyilván más, a szerelmes belé, de kezdő kapcsolatnál szerintem ez fontos kritérium.
Nekem a legeslegelső szexuális élményem is nagyon jó volt, sőt, azzal a sráccal a többi is, míg volt olyan, akivel nagy tapasztalat után sem - és mivel van elég tapasztalatom, tudom, hogy miatta nem, mert csak magával foglalkozott. Nem szégyen otthagyni senkit azért, mert nem élvezhető vele a szex.
Ha kevésbé szeretném a szexet, lehet én is beletörődnék, és várnám, hogy jó legyen.
Persze nyilván nagyban függ a két féltől, de azért az esetek többségében elég egyértelmű, mi vagy ki miatt nem élvezhető a nő számára a szex. A válasz pedig 80%-ban az, hogy a pasi nem foglalkozik eleget a partnerével.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!