Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én nem szeretem magamat ki elégíteni és ha nincs valakim akkor inkább nem is csinálok semmit? (Lány vagyok)
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 19:38
1/6 anonim válasza:
nemtom, akarsz ma estére valakit? :P :D
2/6 anonim válasza:
Nagyobb örömet okoz, jobban felizgat, ha valakivel csinálod mint magadnak. Ezzel mindenki így van, de van akinek a vágya leküzdi és magához nyúl.
23/F
3/6 anonim válasza:
mert nem kivánod pusztán csak az orgazmust. Ezzel sincsen baj, te ilyen vagy.
Gondolom időnként rápróbáltál, de nem jött be. Maszturbálni nem kötelező a lányoknak :)
4/6 anonim válasza:
Én sem szoktam magamnak. Egyszerűen messze nem élvezem annyira, mintha a barátom csinálja, és így nem is csinálom soha végig, maximum egy kis simi, ha már nagyon kivagyok.
5/6 WheneverYouWant válasza:
Felesleges a miérten gondolkozni... Nem szereted nem szereted kész ennyi. Azért arra következtetek hogy ennyi tiszta neked is. Viszont a kérdés is megfogalmazódott benned valamiért... hogy miért? szerintem azért mert változtatni akarsz rajta.
6/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. :) És tudod, miért? Mert a "normális" ember nem magát szereti, hanem a másikat. Nem magunkat csókoljuk, hanem a másikat. Nem magadra vagy kíváncsi, hanem annak örülsz, ha őt látod. Ez nem szexualitás, ez szeretet, de a fiúk sosem értik.
Tök örülök, h nemcsak én gondolom így. Írok majd levelet neked.
20/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!