Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A két husis lány közül melyikn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két husis lány közül melyiknek tetszik jobban az alakja? Képpel

Figyelt kérdés

Én már évek óta így nézek ki, viszont a b.nőm sokat hízott az utóbbi időben,( A KÉPRŐL Ő IS TUD) és nem hisz nekem, hogy kövérebb lett mint én. Szerintetek a jobb oldali vagy a baloldali lány a kövérebb?

Légyszi komoly válaszokat!

Olyan is döntsön akinek egyikünk sem tetszik!

SZERINTETEK HÁNY KILÓ ő, és mennyi vagyok én? kb 165 centik vagyunk mindketten

[link]

2014. máj. 7. 21:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ja es a cimszavakbol kivennem a szexit, mert ez mar tul van azon a kategorian. Legalabb lennetek feszesek, olyanok vagytok, mit ket kocsonya!
2014. máj. 14. 21:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Bal kövérebb,de azért lefeküdnék vele.:D
2014. máj. 14. 21:45
 23/31 anonim ***** válasza:

A bal oldali a kövérebb, a hasán is tisztán látszik.

Egyébként szerintem a bal oldali simán van 110kiló körül, a jobb oldali se sokkal kevesebb, ő olyan 95-100körül lehet.

Egyébként semmi bajom a húsos/ kövér lányokkal/ nőkkel, mert nem ez határozza meg, hogy ki ,- milyen ember. De ettől függetlenül nem létesítenék párkapcsolatot egyik lánnyal sem.

2014. máj. 14. 21:47
 24/31 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Egy 110 kilós nő így néz ki?

Szerintem ezzel a tippeddel nagyon mellé lőttél. Nekem már volt szerencsém teltebb lányokhoz, akik kb. olyan alkatúak voltak mint a jobb oldali lány. Ezért szerintem a jobb oldali olyan 80 kiló a bal oldali pedig egy tízessel több, vagyis 90.

2014. máj. 15. 21:24
 25/31 anonim ***** válasza:

" bal oldali simán van 110kiló körül, a jobb oldali se sokkal kevesebb, ő olyan 95-100körül lehet. "

Szerintem iratkozzál fel egy retinaműtétre. Nagyon durván mellélőttél.

Viszonyítási alap: a nő a képen 165cm és 80kg

[link]

Nézd már meg mennyivel vékonyabb ennél a bal oldali lány, akit te 95-100kg-nak tippeltél! Vagy egy troll vagy, vagy nagyon buta.

2014. máj. 16. 10:50
 26/31 anonim ***** válasza:
*jobb oldali
2014. máj. 16. 10:51
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi az hogy husis? Egy cuki kisbaba a husis! Nem pedig két kifejlett nőstény bölömbika... Dagadt disznók vagytok mindketten, azonnal fogyózzatok...
2014. máj. 16. 10:52
 28/31 anonim válasza:
A bal oldali tényleg kövérebb, de azért tényleg nem 110 kg egyik se!! 70-80 esetleg 90, de nincs 100 fölött... Egyébként ne hordjátok már így le szegény kérdezőt meg a barátnőjét, hogy dagadt disznók stb.. :( Majd fogyózik, ha akar, nem biztos, hogy tehet arról, ha kövérebb, de még ha tehet is, akkor is simán van esélye lefogyni. Kérdező, ha nem is lefogyni, de tényleg lehetne egészségesebb élt: kevés édesség, kevés keményítő! és egy nap sokszor enni, keveset! és igyál sok vizet, és sportolj sokat! :) Így feszesebb lesz az alakod, és le is fogysz, legalább nm lesz "kocsonya" forma, bár szerintem azért ez még nem az :) És akkor sokkal jobb alakod lesz a barátnődnél, mindegy, melyik vagy te :)
2014. máj. 16. 12:26
 29/31 anonim ***** válasza:

A bal oldali jobban bejön!

De a súlyát nem tudom megtippelni, ebben mindíg rossz voltam.

2014. máj. 16. 16:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyik test sem szép, főleg, h írod, még egyikőtök sem szült. A túlsúly egy dolog, nem számít, mert nem sok különbség van köztetek, de mindkettőtöknek vastag a karja, narancsbőrös, löttyedt, összeérő combjaitok vannak, szóval nekem a kettő egy és ugyanaz a kategória, hiába a bal oldali súlyosabb.
2015. jan. 10. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!