Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek? Vagy nem tudom. Lejebb.
Figyelt kérdés
Nem vavyok szűz.18 vagyok. De már rég voltam lánnyal. Annyira izgulok hogy megcsókolni se merem,mert félek hogy elrontom. A lefekvésröl meg ne is beszéljünk..tapasztaltabb mint én sokkal a lány. Így eléggé necces. Tudok ajánlani valamit? Vagy valami tanács??2014. máj. 7. 22:03
2/3 A kérdező kommentje:
Persze normális válaszra gondoltam.
2014. máj. 7. 22:05
3/3 Bokorugró válasza:
Már nem azért, de hidd el, hogy jobb lesz, nem fogsz annyira izgulni, lazább leszel. De ha nem, nem... másik megoldás: csapj le egy felest, mielőtt találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!