Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arrol, amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arrol, amikor a csajt kikotozik es ket masik csikizi mikozben vibratorral izgatjak? Ezt a csaj csak a felnott film kedveert elvezi? Lennetek a helyeben izgat ez titeket?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán élvezheti. Már csak a nem szokványos helyzet miatt is. De én fiú vagyok, jó lenne ha olyan válaszolna aki csinálta is :)
2014. máj. 7. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen en is arra vagyok kivancsi de koszi a valaszt :-) de a "felnott filmekben" (hogy ne mondjam a p betus szot) van h elvezik a szereplok vagy mindig csak megjatsszak?
2014. máj. 7. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:

végignéznék egy ilyet, mondjuk úgy, hogy a barátnőm lenne az "áldozat"

szereti ha kikötözve csikizem, de leszbi hajlamai nincsenek... viszont vannak sub hajlamai, ha lesz időm megszervezni egyszer meglepem egy ilyen estével.

2014. máj. 7. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Van hogy élvezik. De láttam egyszer egy dokumentumfilmet és ott mondták, hogy a férfiaknak már sokszor nagyon fáj a farkuk meg viagrát kell bevenniük és fájdalomcsillapítót, aztán. Van amikor már annyira elkoptatják a bőröket, hogy még sebes is lehet. A nőknél ugyanez... egy bizonyos fok fölött már senki sem élvezi szerintem.
2014. máj. 7. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:

a csikizést még lehet h élvezik is. de ha nem, akkor is jobban szeretik sztem mint a 25 centis dákót a popójukba :D

szóval egy öröm nekik ha "csak" csikizés meg vibrátor van.

magát a szenvedést meg röhögést nem hiszem h megjátsszák, ha csak 10-ed annyira csikisek mint én, mert én ha kivagyok kötözve, már ha csikizni készül a barátnőm röhögőgöcsöm van ahogy hozzámér

2014. máj. 7. 23:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Bi es leszbi hajlamaim nekem sincsenek, csak ilyen filmet lattam amiben pont csajok csikiznek csajt es egyszer (fiu csikiz) kiprobalnam
2014. máj. 8. 16:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen en is hallottam mar errol a merevedesrol hogy faj nekik... hat ezert nem jo :/ egy ido utan faj es nem oromet okoz. Johetnek meg valaszok! Van aki mar probalta a kikotozoset?
2014. máj. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!