Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen vibrátort érdemes vennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vibrátort érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán maszturbáltam, volt már több partnerem is most nincs egy ideje és olyan sincs aki tetszene az "udvarlóim" közül és eléggé szeretet és szeretkezés hiányos állapotba kerültem, mivel normális pasi nincs a képben, össze-vissza sem szeretnék dugni.

Eddig csak párszor volt csikló orgazmusom, hüvelyi nem.

Olyan vibrátort keresek, amivel ezt is tudnám fejleszteni és kitudnám tapasztalni melyik oldalt, milyen mélyen jó nekem.

Mivel még elég fiatal vagyok szívesen fogadom a használati tippeket is. :)

2014. máj. 8. 00:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia ha gondolod segíthetek! Írj egy privit ha érdekel!:) a korodat is írd le! 18/L
2014. máj. 8. 00:36
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Nekem meg mindketten írhattok!
2014. máj. 8. 00:40
 3/14 anonim ***** válasza:

g-pont-vibrátor az eszközöd.

18 L szerintem kamuzik. semmi köze ennek a korhoz, nem is úgy gyártják.

2014. máj. 8. 00:41
 4/14 anonim ***** válasza:
1 szóval se mondta senki, hogy kortól függ.. :D gondolom ha a kérdező 13-14 éves neki nem nagyon jó az amit 18 évesen használ
2014. máj. 8. 00:45
 5/14 A kérdező kommentje:
vagy g-pont vibrátor csikló izgatóval? de lehet hogy logikusabb lenne egy élethűt venni, talán azzal jobban kitapasztalhatom, hogy eddig mi volt a baj az igaziakkal vagy nem?
2014. máj. 8. 00:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem segítenél első? 23/F
2014. máj. 8. 00:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat vegyel amiben van analis izgato is. Tudod az a csapos.
2014. máj. 8. 01:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Az élethű jó ötlet! Most már csak a méretet kell eltalálnod. Javaslom a normál méretűt, mert ha hozzá szokatod magad egy nagy mérethez akkor később ha lesz igazi partnered lehet gond belőle.
2014. máj. 8. 05:16
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem vibrotojit:) de ha az nem, akkor sima legyen, vagy csiklókaros
2014. máj. 8. 08:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

fiú részről írokm aki eddig minden barátnőjének vett.

1; még ha fiatal is vagy, győzd le a félénkséged, és menj be egy boltba.-legrosszabb esetben azt mondják, h nem szolgálnak ki- érdemes nem csak kép alapján választani. Sok fúgg az anyagtól, a keménységtől/merevségtől, motor sebességétől, és perdze a méretektől. Ezek nagy részét képernyőn keresztül nem nagyon tudod megtapasztalni.

2; nem tudom mennyire akarod rejtegetni, de ha nem egyedül élsz, skkor nem árt arra is gibdolni, h a kisebbet könnyebb láthatatlanná tenni.

3. Én a gpontosnak nevezettek közt keresgetnék első vibrinek, vagy tojást. Ez utóbbit könnyű elrejteni, és ha kicsit szereted aminimális veszélyhelyzeteket vagy, akkor akár utcán ia viselheted :-)

A g pontossal meg tudod izgatni a csiklód is, ha épp azt szeretnéd, de akár azt is csinálhatod, h míg magadban munkálkosz vele a csiklód kézzel simized.

4. A forma nem a legfontosabb rész, illetve kinél hogy. Mindenesetre ha véletlenül elöl maradna, van amiről egyből lehet tudni, h micsoda, míg egy nonfiguratív, esetleg hullámost nem vesz észre, és azonisít e a szem :-P

2014. máj. 8. 09:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!