Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit kaptak már el maszurbálás közben?
Figyelt kérdés
Érdekelne kit kaptak már el maszturbálás közben?engem pl már nem is 1x L vagyok.fiúkat szerintem hamarabb elkapják igaz?lányok ti hogy vagytok vele?esetleg olyan ami jól sült el és hozzád csatlakoztak?kort nemet kérnék :)2014. máj. 8. 09:43
1/9 anonim válasza:
Én szívesen rajtakapnálak és elfenekelnélek mert rossz kislány voltál.
2/9 anonim válasza:
Bárcsak valami jó csaj kapott volna rajta, de sajnos nem koleszos vagyok...még nem.
3/9 anonim válasza:
Engem egyszer egy vadász kapott rajta, mikor az erdőben a lovam hátán maszturbáltam. 19/L
5/9 anonim válasza:
Egy párszor már rajtakaptak, ha elmeséled, hogy téged hogyan akkor én is ;)
6/9 anonim válasza:
Engem nem kaptak el. Kérdező te hány éves vagy? és ki kapott rajta téged? 23F
8/9 anonim válasza:
Fiú vagyok engem igen de csak haverok, mondjuk nem tudták mit csinálok. A fiúkat könnyebb elkapni, mert elő kell venniük egy merev fütyit, a lányok akár ruhán át is tudják simogatni magukat, nem?
9/9 anonim válasza:
8 eves voltam. A bátyám nyitott ram. Kellemetlen volt... :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!