Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy már nem izgulok fel olyan hamar, mint régen?
Figyelt kérdés
Az van, hogy utoljára 3 évvel ezelőtt volt barátnőm (szűzek voltunk mindketten) és akkoriban a csóktól is felállt, meg jobban felizgatott az is, hogy ha a nyakam csókolta a lány. Most 3 év elteltével van egy új barátnőm és most azt vettem észre, hogy a csóktól már nem áll fel, nem izgulok fel olyan hamar, mint régebben. Normális ez? Gondoltam arra, hogy lehet azért van, mert anno volt barátnőmmel már ki tapasztaltam ezeket.. nincs meg az újdonság varázsa.2014. máj. 8. 11:43
1/1 Seerorin válasza:
Pontosan! Ez általában így van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!