Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex után csókolózás?
Figyelt kérdés
A barátom miután kinyalt nem akart megcsókolni, hiába mondtam hogy nem zavar.
Most én is le akarom sz*pni (bocs a kifejezésért) most akkor ez egy utalás volt, hogy ne csókoljam meg? :/ De én azt nem bírom ki, eléggé csók-mániás vagyok.
Ti hogy vagytok vele? Én nem értem hogy képes valaki saját magától undorodni...
2014. máj. 8. 13:34
1/9 anonim válasza:
A barátod finnyás.
2014. máj. 8. 13:36
2/9 anonim válasza:
Az utalást okosan kitaláltad. Szerintem is ez van a háttérben.
Engem nem zavarna, kivéve ha orál után nem nyeli le, és úgy akar. Lenyeli, akkor csókkal (is) díjazom, azzal már nincs bajom.
Próbáld megbeszélni vele.
2014. máj. 8. 13:37
3/9 anonim válasza:
Gyerekes dolog.
Az óvodában egészen biztosan nem szerette a spenótot és a sárgarépa főzeléket.
- T.i.: Az orális szex nem része az étkezési szokásoknak, sokkal inkább a szerelemnek!
2014. máj. 8. 14:14
4/9 anonim válasza:
Ha leszop a barátnőm, és nincs a szájában, lenyelte, akkor én csókolózok vele simán, nem gáz. De a saját spermám nem venném a számba. Csak akkor csókolózok vele ha letakarította magát, és már nem spermás... 30+f
2014. máj. 8. 15:22
5/9 anonim válasza:
eleinte nekem is furcsa volt, meg is sértődött rajta az akkori párom mikor ezt elmondtam neki
később már nem érdekelt 20/l
2014. máj. 8. 16:06
6/9 anonim válasza:
Tuti, hogy utalás volt, de nem értem, miért zavarja.
A pasimat nem zavarja, ha megcsókolom, akkor se, ha a számba ment el.
Ez sztem egyéb függő.
Lehet, h idővel majd változik :)
2014. máj. 8. 20:31
7/9 anonim válasza:
Nálunk egyikőnket sem zavar. Ha én kényeztetem, akkor is szoktunk közben csókolózni, sőt, ha elmegy lenyelem és utána is csókolózunk, ha ő is kényeztet ugyanúgy csókolózunk.
2014. máj. 9. 09:07
8/9 anonim válasza:
Az orális szex alapvető eleme minden párkapcsolatnak pont úgy ahogyan a normál szex. Ha hiányzik egy kapcsolatból akkor az pont olyan mint ha a csók vagy a simogatás hiányozna belőle. Ki lehet nélküle bírni, de nem ugyanaz. Az orális szex alapvető dolog, nem divatból kell csinálni, hanem azért, mert része a normális szexuális kultúrának ami semmi pervezitást vagy fajtalankodó izléstelenséget nem takar ha egy nő szereti a orálissan kényeztesse a férfi vagy női partnerját, vagy forditva ha a férfi szereti a párjának szájjal csinálni akár nő vagy férfi . A tisztaság is alapvető lenne, mert azért előtte tusolni kell, vagy illik is de sajnos ezt még ma sem teszi a legtöbb nő és férfi, mert sokszor csak úgy húgyszagúan tolják egymás elé a nemi szerveiket. Ilyen partnerrel senki sem szivessen orálozik, szopik vagy nyal.. Nem kell ítélkezni és nem kell mutatni semmit, mert bármit is gondolsz vagy mondasz, már az a tény, hogy reagáltál determinálja nemi indentitásod sexuális kulturáját.
2014. máj. 13. 04:40
9/9 anonim válasza:
Csak most olvasva a cikket elmondom, hogy szép kis nejem kezdte a "hógolyózást "csak úgy. Tetszett és annyira begerjedek az ízemtől, hogy majd kiugrik a ketyegőm.Nálunk alapvető az orál és szintemindig azzal fejezem be.Összekenem a pofiját és a szájába tankolok. Utána hosszasan smacizunk és malackodunk! Őrülten élvezzük ! Szerintem ez is elfogadható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!