Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok nekem tanácsot adni szopással kapcsolatban?
Első kérdésem az lenne, hogy egy igazán vad, akár több órán át tartó szopásnál, hogyan éritek el, hogy ne legyen utána sebes a szátok? Mert nekem valahogy mindig sebes lesz tőle...Valamit rosszul csinálok?
Másik pedig az lenne, hogy el lehet azt valahogy érni, hogy ne öklendezzek ha a pasi mélyebbre nyomja be?
Azért nem sebesedik ki mert eléggé bő nyállal szopok, így ugyebár kellőképpen csúszik a pasi farka és a nyálat nem folyatom ki oldalt hogy nehogy kikezdje a szám szélét, hanem vagy lenyelem, vagy pedig a pasi farkára csorgatom, majd jó mélyen leszopom róla. Belülről pedig azért nem sebesedik ki, mert a farok puha bőre szépen simogatja a szám belső részét.
A másik, hogy akkor nem fogsz öklenedezni a faroktól, ha szépen fokozatosan szoksz hozzá. Nem kell egyből letuszkolni a torkodig hanem lassan folyamatosan told be, vagy tolja be a pasid és csak mindig egy kicsit és kicsit bentebb. De ha kinyújtod a nyelved és ráfekteted a farkát akkor lassan, minden egyes nyeléssel bentebb és bentebb tudod nyelni egész ügyesen. Viszont ezt szokni és tanulni kell és hidd el egy idő után már nagyon lehet élvezni ahogy elmúlik az öklendezés és helyébe az az édes érzés kerül, ahogy a farok cirógatja a torkod. Nekem így vált be :)
Ez valószínűleg a hevességtől és a szopás intenzitásától van, hogy gyakorlatilag kikezdi belülről a szádat. Nekem nem volt még ilyen, bár én is szeretek hevesen szopni, akkor talán azt javaslom, hogy próbáljátok a vadabb szopást megszakítani egy kis lightos, gyengédebb, érzékibb orális kényeztetéssel, majd újra váltsatok át a durvábbra, hátha így kiküszöbölhető a szád kisebesedése. Egy ötletnek nem rossz, nem tudom hogy bevállna-e.
2-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!