Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a csaj nem tudja élvezni semilyen pasival ha megujjazzák vagy szájjal kényeszetik?
Figyelt kérdés
Mert szexnél szerintem ez elég sok gondot okoz és nem tudom, hogy lehetne azt megoldani v helyettesíteni ezt h ráizguljon azért ne rögtön úgy kezdjük, szex..
Ha van ezzel mas hozzá fűzni való nyugodtan leirhatjatok kiváncsi vagyok :)
2014. máj. 8. 13:40
2/4 anonim válasza:
csikló ingerlése, esetleg más testáljak nyak, fül, mell ingerlése
én se szeretem ha valaki rögtön azzal kezd hogy ujjaz
3/4 anonim válasza:
sokáig csókolózzatok, meg simogatás, ilyesmi. jó hosszú legyen ez az eleje, néha adj neki 1-2 puszit a p*ncijára, aztán majd utána mehet.
Ehhez is jól be kell indulni, mint a pasiknak a szexhez..
4/4 anonim válasza:
Mert a pasi béna... sajnos tapasztalat. 7ből csak egy volt képes kielégíteni...azóta is vele vagyok. Szóval nem én vagyok orgazmusképtelen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!