Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek volt már veletek olyan, hogy egy férfi ugy nezett titeket, hogy ugy ereztetek, ogy nincs rajtatok ruha?
Igen, elofordul, es ha nem a baratom nez ram ugy, akkor utalom.
Sot volt mar olyan is, hogy buvarhajon voltam. 1 het buvarkodas, es arabok a matrozok, meg mindent ok csinalnak. Aztan merules es uszas utan felmentem lezuhanyozni es atoltozni... erre az egyik arab srac ramnyitott - xar volt az ajto es nem lehetett bezarni a szobat-... pontosan tudta, hogy miert vagyok bent a szobaban. Mivel merulesrol jottunk. Hat a ruhamat huztam fel eppen, es a derekamnal jartam... szoval telibe latta a mellemet. Elnezest kert, hogy takaritani jott, persze... na meg kozben nagyon vigyorgott... :/
Meg vannak a "probaljam ki veluk a szexet" pasik, akik szerint minek csak a baratommal szexelek, eljek, es "mit veszithetek" ha veluk is lefekszem. Hat semmit, de nekem qurvara nincs kedvem massal lefekudni...
Vagy multkor a seggemet bamultak egy hostelban romanok ahogy aggaztam... na az is xar erzes volt.
Egyszoval nem szeretem nagyon ha megneznek. Eleg slampos is vagyok mostanaban, pont mert nem szeretem a figyelmet... aztan megis megallitanak meg smink nelkul is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!