Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nagy lúzerség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagy lúzerség a szemetekben ha egy 30 éves pasi már több mint 2 éve nem szexelt? Elég kellemetlen a helyzet, és sok csajt már az is taszít ha meghallják, hogy mennyi ideje nem szexeltem.

Figyelt kérdés
Úgy értem konkrét aktus nem volt,mert kissé feminim kisugárzású,nem túl domináns pasi vagyok,és akinek tetszenék az nekem nem jön be,vagy túlizgulom a dolgot és nem áll fel.Van 1-2 nő akinek van pasijuk ,de néha nyalhatom őket mert azt otthon nem kapják meg,de az elején közöltk szexről szó sem lehet...

2014. máj. 8. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
:) én is pont ugyanennyi vagyok, de ez inkább bejön a nőknek, mintsem hogy taszító lenne...
2014. máj. 8. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
JA, nem kérek privátot, férfi vagyok (első voltam)
2014. máj. 8. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lúzerség , én kicsit sajnállak
2014. máj. 8. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a lúzerség, hogy komolyan ezen problémázol.
2014. máj. 8. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:

30 évesen ilyen IQ szinten lenni, na az a lúzerség!

N

2014. máj. 8. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ez, minthogy 2 év alatt 20 nőn végigmenj...
2014. máj. 9. 05:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

..."Van 1-2 nő akinek van pasijuk ,de néha nyalhatom őket mert azt otthon nem kapják meg"...

Kérnénk azt az 1-2 telefonszámot!

2014. máj. 9. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:

"Van 1-2 nő akinek van pasijuk ,de néha nyalhatom őket mert azt otthon nem kapják meg,de az elején közöltk szexről szó sem lehet..."

na ez lúzerség

2014. máj. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!