Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az érzékeny kissé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az érzékeny kissé feminimebb alkatú és kisugárzású pasik akik nem igazán dominánsak, de kreatívak és odaadóak, tényleg nem igazán vonzóak szexuálisan számotokra?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem.
2014. máj. 8. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit takar ez a feminimség. Amennyiben ez természetes és nem művi (értsd, pl. női ruhában akarsz rohangálni), vagy viselkedésbeli feminimség, úgy engem nem hogy nem zavar a dolog, hanem kimondottan vonz.

A természetesen feminim pasik (kedves, finom arcvonások, karcsú derék, esetlegesen hosszú haj) szerintem kimondottan gyönyörűek! :)

2014. máj. 8. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:

lehet ugyanolyan vonzó is, de ezek a tulajdonságok nem feltétlenül nőiesek egy pasiban.

(feminim :D )

2014. máj. 8. 18:56
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es: nem travi jellegű dolgokról van szó,az távol áll tőlem,inkább szélesebb csípő,keskenyebb váll,nem túl definiált izomzat,kölyök arc ,a viselkedésben pedig érzékeny ngyon kreatív,házias,álmodozó,és szüksége van rá hogy a nő kissé domináns de türelmes legyen vele.
2014. máj. 8. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem a feminimebb arcú fiúk jönnek be, mondjuk persze ehhez jön a test is, mivel egy kigyúrt test nem igazán passzolna hozzá :D

19L

2014. máj. 8. 19:02
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
67%
Hát nem.
2014. máj. 8. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Feminin* !!

Egyébként nekem vonzó, pl. ott van Bill Kaulitz :D szerintem kevés olyan lány van aki kirugdosná az ágyából.

2014. máj. 8. 19:28
 8/11 Költőnő? ***** válasza:
Rákerestem. Hát én nem csak h kirugdosnám, de még egy szekercét is utánahajítanék ...
2014. máj. 8. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Lehet ellenállhatatlanul vonzó is, de taszító is.
2014. máj. 8. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
A tokyo hotel énekese? 15 évesen amikor először láttam egy képét valami német újságban, én sem rúgtam volna ki az ágyból, aztán rájöttem, hogy ugyanazt a nemet képviseljük, brrrr...
2014. máj. 8. 19:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!