Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este 6kor szedem a fogamzásgátlót, lehetek együtt a párommal másnap délben?
Úgy értem, hogy attól függetlenül, hogy aznap még nem vettem be semmit, ugyanúgy hat még az egy nappal előtt beszedett tabletta is, ugye?
Tehát ha este hatkor szedem, ugyanúgy védett vagyok másnap 6ig is, ha lefekszem a párommal, mint ha a tabletta bevétele után feküdnénk le?
Bocsi a hülye kérdésért, csak nemrég kezdtem el szedni fogamzásgátlót és nem vagyok még tisztában mindennel :)
19/L
először azt hittem nem is komoly a kérés
de persze ha már beszedted az első levelet akkor is véd ha a tabletta bevétele után 10 perccel de akkor is ha előtte 10 perccel vagytok együtt
szép is volna ha csak napi pár órára védene
Igen, most kezdtem a 3. levelet :)
Köszönöm a válaszokat!
És még annyi, hogy ugye ha beszedem 6kor akkor mennyi ideig tart míg hat, tehát mennyit várjak? :D Valahol olvastam, hogy egy óra, máshol kevesebb, máshol 3 órákat is. Mi az igaz?
Uhh mennyi idős vagy?
Van felszívódási idő ami nem azt jelenti hogy addig nem vagy védett csak hogy nem érdemes mondjuk pár órán belül kihanyni
Szóval ha szeded pontosan akkar a hónap bármely napjában és órájában védelmet biztosít
Még a gyógyszermentes napokon is de a betegtájékoztató elég részletes lehet neki kéne es
Meg mióta szeded még mindig máshogy is védekeztetek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!