Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Este 6kor szedem a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este 6kor szedem a fogamzásgátlót, lehetek együtt a párommal másnap délben?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 19:45
 1/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy attól függetlenül, hogy aznap még nem vettem be semmit, ugyanúgy hat még az egy nappal előtt beszedett tabletta is, ugye?

Tehát ha este hatkor szedem, ugyanúgy védett vagyok másnap 6ig is, ha lefekszem a párommal, mint ha a tabletta bevétele után feküdnénk le?

Bocsi a hülye kérdésért, csak nemrég kezdtem el szedni fogamzásgátlót és nem vagyok még tisztában mindennel :)

19/L

2014. máj. 8. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
nézd meg a tájékoztatóját. van olyan fogamzásgátló ami az első szem után már véd de van h csak az első levél után. mások meg biztosra mennek és 2-3 hónap után már nem használnak kiegészítő védekezést.
2014. máj. 8. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
ha beszedted már az első levelet akkor mehet védekezés nélkül.
2014. máj. 8. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:

először azt hittem nem is komoly a kérés

de persze ha már beszedted az első levelet akkor is véd ha a tabletta bevétele után 10 perccel de akkor is ha előtte 10 perccel vagytok együtt

szép is volna ha csak napi pár órára védene

2014. máj. 8. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, most kezdtem a 3. levelet :)

Köszönöm a válaszokat!

És még annyi, hogy ugye ha beszedem 6kor akkor mennyi ideig tart míg hat, tehát mennyit várjak? :D Valahol olvastam, hogy egy óra, máshol kevesebb, máshol 3 órákat is. Mi az igaz?

2014. máj. 8. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
te biztos fogamzásgátlót szedsz? mert azok nem úgy működnek h várnod kell míg hasson és utána mehet a menet.. pláne ha már a 3. levélnél jársz. ne legyél már ilyen buta. olvasni csak tudsz, olvasd el a tájékoztatót!
2014. máj. 8. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Uhh mennyi idős vagy?

Van felszívódási idő ami nem azt jelenti hogy addig nem vagy védett csak hogy nem érdemes mondjuk pár órán belül kihanyni

Szóval ha szeded pontosan akkar a hónap bármely napjában és órájában védelmet biztosít

Még a gyógyszermentes napokon is de a betegtájékoztató elég részletes lehet neki kéne es

Meg mióta szeded még mindig máshogy is védekeztetek?

2014. máj. 10. 23:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!