Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, hogyhogy ilyen fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyhogy ilyen fontos lett egyszeriben a szex?

Figyelt kérdés
Eddig az volt, hogy jaj, csak azt ne, most meg úton-útfélen azt olvasni/hallani/látni, hogy kell, kell, kell...
2014. máj. 8. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
úton útfélen, mégis mit vársz, okos gyerek?
2014. máj. 8. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert Kell!
2014. máj. 8. 20:20
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
A nőknek max. akkor fontos a szex ha pénzt kapnak érte.
2014. máj. 8. 20:22
 4/14 A kérdező kommentje:
20:22, na most amit te kapni fogsz az igazságbeszédért...
2014. máj. 8. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

A jó szexet mindenki szeretni és igényi.

Persze ha a pasi béna, ne csodálkozzon ha nőnek inkább fáj a feje.

2014. máj. 8. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

"A nőknek max. akkor fontos a szex ha pénzt kapnak érte."

Ja, most, hogy mondod, nekem is ott virít 12 éve az éjjeliszekrényemen egy hatalmas malacpersely.

Jövő nyáron földhöz vágom, és elmegyünk a páromal egy föld körüli hajóútra. :-)

2014. máj. 8. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Innen látszik mennyire ismeri a nőket 0 20:22-es, és mekkora tapasztalata van. :)
2014. máj. 8. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát Mangal és a többiek.Van rengeteg tapasztalatom.És azt tapasztaltam,hogy a fiatal és bombázó csajok manapság csak azt nézik,hogy mennyi vagyonod van és annak nagy részét hajlandó vagy-e rájuk költeni.Nem kifejezetten pénzt akarnak,hanem hogy tartsd el őket,vedd feleségül,ne kelljen dolgozni,vidd méregdrága utakra,vegyél meg nekik mindent,stb....Persze ez az öreg,dagadt,ronda,stb.. nőkre nem igaz.Ők beérik kevesebbel is.Persze többet nem is tudnának kicsikarni a lóvés pasikból.Ezek tények!Tisztelet a nagyon ritka kivételnek!:)
2014. máj. 9. 10:42
 9/14 anonim válasza:
Utolsó te tudod mi az a szerető?
2014. jún. 1. 18:43
 10/14 anonim válasza:
Én szeretem. És szó nincs a pénzről, és igaz csak 18 éves vagyok, de sokat számít az első. Ha valakinek az első jól ment és nagyszerű volt, akkor igénye lesz rá, mert jó. De ha a pasi béna nyilván az rögzül meg benne hogy rossz. Félreértés ne essék nem a 14 évesekről beszélek, mert az kicsit más kategória. Akkora probléma ha mi is szeretjük csinálni? Ha a barátnőd szeret veled lenni, akkor valamit csak jól csinálsz,nem?
2014. jún. 1. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!