Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítségeteket szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségeteket szeretném kérni a vágyaimmal kapcsolatban! (? )

Figyelt kérdés

abban kèrnèm a segítsègeteket, hogy van e valakinek perverz fantáziája? vagyis van e olyan aki arra vágyik, hogy durva legyen a szex, mert ez indítja be. èn már egy ideje èszrevettem, hogy azt szeretem ha van közbe egy kis játèk...durvább játèk. amikor a pasi uralja a nőt. mindig egy olyan fèrfira vágytam aki titokzatos, tipikus rosszfiú stílusú ès szereti a nőt irányítani. van valaki aki hasonlóra vágyott/vágyik? szívessen beszèlgetnèk ilyen emberekkel.

akinek meg valami nem tetszik az meg legyen kedves spórolja meg a felesleges válaszát..!

19/l

2014. máj. 8. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézz Hentai-t.

Durvább mint egy BDSM, sokkal ijesztőbb is, ja és perverz.

2014. máj. 8. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem ilyenek a tökéletes együttlétek. F
2014. máj. 8. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok...:D

17/L

2014. máj. 8. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem irhatsz kérdező!
2014. máj. 8. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

# 1:

Én meg pont ebben a percben gondolkodtam azon, amikor megláttam a válaszodat, hogy vajon mennyire gáz az, hogy 26 évesen hentaira, meg doujinshi-re verem... Félelmetes egybeesés és egyben igazad is van. Vannak tényleg durva dolgok, főleg a guro.

Kérdező: Minden lány ilyen pasira vágyik, ezért választanak vadbarmokat akik jól kihasználják őket (tisztelet a kivételnek), hogy aztán siránkozhassanak.

2014. máj. 8. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Na azért a guro az már nekem is magas....
2014. máj. 8. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
én is erre vágyom, bár a romantika is de azt kimondottan szeretem ha a pasi irányít szóval írj nyugodtan 20/l
2014. máj. 8. 22:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!