Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti vagytok ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti vagytok ezzel így?

Figyelt kérdés
Mostanában rám jön néha, hogy de jó lenne ha lesz.pna egy csaj. Veletek is van így, hogy arra gondoltok jó lenne kinyalna,megujjazna egy pasi vagy szex valami? Amúgy csak jön a gondolat és megy is mert nem vagyok egy éjszakások hive és nőket sem használok szóval várok amig nem lesz normális párkapcsolatom újra. Amúgy ha válaszoltok irjatok kort.
2014. máj. 9. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, vagyunk így. Ezt hívják nagyon jó baráti viszonynak, tehát könnyítünk az érzésen.
2014. máj. 9. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
leszopjalak? téged bármikor
2014. máj. 9. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Néha én is gondolok ilyenre, de én is úgy vagyok mint te, hogy normális kapcsolatot szeretnék. Szerintem megpróbálok egy fizetőst egyszer aztán egy időre lehűt, hogy "most már tudom milyen" :)
2014. máj. 9. 01:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenki van így néha szerintem. Ilyenek ezek a hormonok.. :D

21/L

2014. máj. 9. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Hála istennek a lányoknak könnyebb dolguk van ilyen téren. ;-)
2014. máj. 9. 08:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!