Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K.mefisto1 kérdése:
Lányok, ti megtennétek?
Figyelt kérdés
arról lenne szó hogy egy fiú...kinyal ujjazik de nem kéri tőletek hogy ti is csináljátok vele akár szopni akár kiverni...ti alapból csinálnátok ha nem kérne meg de nem is tiltakozna?2014. máj. 9. 13:41
1/4 anonim válasza:
Nálam az orális kényeztetés alap, sőt én vagyok az első aki csinálja, mert nem bírom kivárni a "sorom", így először én szopok és ha ő elment a számba és így megkaptam az adagomat akkor boldogan fekszek ki, hogy átadjam neki a terepet :)
3/4 anonim válasza:
Had tippeljek.A barátnőd nem akar leszopni.
Amúgy alap mindkét irányban az előjáték.
4/4 anonim válasza:
az a normális ha a dolog kölcsönös,és mindketten szeretitek csinálni.Izgató látni egy csajon hogy imád szopni.
De vannak kegyetlen lányok is :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__56..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!