Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Ti szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ti szeretitek az orális szexet mongyuk egy pasit ki elégíteni szaxival es ha szeretitek milyen esetben ha egyut vagytok vagy csak buliból?

Figyelt kérdés
?
2014. máj. 9. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyerekem előbb tanulj meg helyesen írni
2014. máj. 9. 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Most nem ez számít hanem egy normális válasz amúgy meg milyen gyermekem?
2014. máj. 9. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem az orális szexet,de csak a barátommal!
2014. máj. 9. 16:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2014. máj. 9. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam fontos hogy intelligens legyen a pasi, a helyesírás alap.... De a fogalmazásod sem semmi. Teljesen értelmetlen a fogalmazásod. Így ma nem te nyerted a szaxit.
2014. máj. 9. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
szeretem csinálni.
2014. máj. 9. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt már tudtuk kérdés nélkül is kérdező!

Én azt szoktam megkérdezni a csajoktól, hogy izgatónak találják-e ha szopás közben a férfi kézbe veszi a kemény farkát, és megpacskolja farokkal az arcukat, szájukat?

A másik kérdés, hogy szeretik befejezni a férfi orális kényeztetését, saját kézzel, szájjal magukra élveztetni a pasi farkát, vagy jobban izgatja őket hogy a pasi verje rájuk, vagy a szájukba a farkát? (F)

2014. máj. 9. 16:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Ebből sok mindent meg tudtam köszönöm am nem
2014. máj. 10. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es!

Mik szoktak lenni a válaszok ? :D

2014. máj. 15. 15:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!