Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehetne találni egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne találni egy olyan lányt, aki szívesen csókolózna egy 25 éves pesti sráccal?

Figyelt kérdés
Lehet kezdő, tapasztalatlan, félénk, de az ellenkezője is :) A külső nem számít.

2014. máj. 9. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem dugna?
2014. máj. 9. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:

# 1

A kérdező eunuch.

2014. máj. 9. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem viszont számít, hogy hogyan néz ki a z, aki a nyelvét be akarja dugni a számba. Szóval ronda vagy, azért itt keresel erre partnert?
2014. máj. 9. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szűz lányok is érdekelnek?
2014. máj. 9. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, én se engedném hogy bárki, bármilyen külsővel bedugja a nyelvét a számba, az egyfokú igénytelenséget feltételez....vagy inkább nagyfokú elkeseredettséget....
2014. máj. 9. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni a kérdezőt, mert én is imádok csókolózni, rajongok érte :) És most nincs kivel, így hiányzik. Amúgy ha Debrecenből van jelentkező, az írjon nekem, messze vagyok a kérdezőtől így nem ütköznek az érdekeink :)

Amúgy hasonló korú vagyok mint a kérdező, és egyáltalán nem nézek ki rosszul csak kicsit nehezen megy az ismerkedés, de szerintem a csók a legjobb ismerkedési fajta :)

2014. máj. 9. 18:42
 7/8 Rékcsi ***** válasza:
Ha szombaton jössz Depresszió koncertre akkor igen :D
2014. máj. 9. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

#3, #5 ös válaszolónak

Nektek a csókolózás csak nyelv bedugásal számít annak?

2014. máj. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!