Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nőcsábász férfiak, ti tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcsábász férfiak, ti tényleg lenézitek ezeket a nőket?

Figyelt kérdés
Azoknak a férfiaknak/fiúknak a véleményére lennék kíváncsi, akiknek vannak szexkapcsolatai, egyéjszakásai,ti mit gondoltok a partnereitekről? Tényleg negatív véleménnyel vagytok róluk, vagy van bennük valami pozitív dolog is?
2014. máj. 9. 21:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem nézik őket le, csak leszarják őket. Olcsó numera, ha többször akkor még jobb, mert nem kell annyit keresgélni az újabb után.
2014. máj. 9. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Csak levegőnek nézem őket!
2014. máj. 9. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor van bennük jó dolog, ha én beléjük teszem. Amúgy volt már kedves csajjal is egyalkalmasom, de a legtöbbet ha le nem is nézem, de járni nem járnék velük. F/20
2014. máj. 9. 21:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

kívülállóként én lenézem azokat a csajokat, akik fűvel fával összefekszenek, utána meg itt sírnak, hogy minden férfi csak kihasználja őket...

ÖNÉRZET EMBEREK, ÖNÉRZET, AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!!444

2014. máj. 9. 21:08
 5/17 anonim ***** válasza:

Sosem néztem le őket, mi több megtisztelőnek éreztem, hogy velem. És úgy is bántam velük. Minddel!!!

De lehet ez csak én voltam.

2014. máj. 9. 21:09
 6/17 anonim ***** válasza:
2-es te minden éjszaka itt ülsz a gyíkon, sok egy éjszakásod lehetett
2014. máj. 9. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Minden nőt lenézek alapjáraton, aztán max kivívja a tiszteletem, ha értelmesebb.

Nyilván egy ilyen retek nem fogja.

Vagy MC Gőz szavaival élve:

*aszomnak szopója!

2014. máj. 9. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:

Milyen minden éjszaka te retardált? Nem esik le, hogy több 64%os is van? :D

Pl itt :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__565..

2014. máj. 9. 21:17
 9/17 ASOT ***** válasza:

Ha valakivel összejövök akár csak szexre is azt nem nézem le, mert nekem is jó. Megkapjuk tőlük azt amire szükségünk van. És ez esetben ha ő is belemegy neki sem ártunk.

De ennek ellenére természetesen vannak akik őket a k*vákkal veszik egy kalap alá.

2014. máj. 9. 21:18
 10/17 sarah200 válasza:
62%
4-es persze lenézed de a férfiaknak szabad fűt fát b*a*szni. Na én azokat a balf*a*sz férfiakat nézem le. Valószínűleg félnek hogy rájuk unnak a normális nők. Hisz kinek kell az a f*a*sz ami a fél városon átment
2014. máj. 9. 21:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!