Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívántam a párom, egy kicsit sem, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig mindig meg tudtam kívánni, legalább egy kicsit. Tegnap nem. Még szex közben sem éreztem semmi különöset. Semmit. Helyes volt, a "szemem kívánta", de sehol az érzés. Mi történhetett?2014. máj. 10. 06:02
1/19 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok ijedve, még Soha nem éreztem ilyet! Illetve pont, hogy semmit sem éreztem!!! :(
2014. máj. 10. 06:09
2/19 anonim válasza:
Lehet hogy csak fáradt voltál, nem kell azonnal aggódni hogy egyszer nem volt kedved hozzá majd legközelebb
3/19 A kérdező kommentje:
De volt kedvem. Pont, hogy kedvem az volt, de hozzámért, megcsókolt, megcsókoltam stb. és semmit nem éreztem!
2014. máj. 10. 06:15
4/19 A kérdező kommentje:
Mint mikor egy számodra közömbös ember ér hozzád. Semmi.
2014. máj. 10. 06:16
5/19 kiskivancsi79 válasza:
Lehet valami kulonlegesseget kene bevetni. Valami ujjat :-)
6/19 A kérdező kommentje:
Nem értitek.
2014. máj. 10. 06:19
7/19 anonim válasza:
De akkor sem a világ vége hogy egyszer nem éreztél semmit és most nem a pasidat/csajodat akarom megsérteni, majd ha legközelebb nem érzel semmit akkor talán már lehet hogyvalami hiányziki de egyenlőre ne törődj ezzel
1-es voltam
8/19 kiskivancsi79 válasza:
Szereted te meg a parodat?
9/19 A kérdező kommentje:
Szeretem. Fizikálisan viszont nem éreztem semmit. Nem volt bizsergés, vagy hogy mondjam.
2014. máj. 10. 06:40
10/19 kiskivancsi79 válasza:
Lehet epp csak nem volt osszhang vagy valami.
Ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!