Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kinek érzéketlen még a csiklója?
Figyelt kérdés
se ujjal való izgatásra se orálisan nem "reagál"2014. máj. 10. 11:46
2/9 A kérdező kommentje:
az már inkább. ha ujjaznak is közben az kellemes érzés, de közel se vagyok az orgazmushoz még akkor sem. nem rég vesztettem el a szüzességem és még a szex ugye nem az igazi. nem rossz, nem is fáj csak hát még nem az a mindenki mondja milyen klassz érzés feelingű :D de gondolom ez idővel változni fog összeszokunk párommal és jobb lesz :) de a csiklómat sehogy se akarom érezni :/ pedig kitartó barátom és sok féleképp csinálja
2014. máj. 10. 11:52
3/9 anonim válasza:
Először úgy gondolom neked kéne kiismerni a saját tested, és az után elkezdeni az aktív szexuális életet.
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Eddz a hüvelyire sok gyakorlással és jobban jársz, nem kell vacakolnod a csiklóddal hanem elég lesz a sima dugás a boldogsághoz.
5/9 A kérdező kommentje:
én próbálom kiismerni a saját testem. mikor magamnak csinálom, ellazulok, csak az érzésre koncentrálok és nem arra h na mikor lesz már orgazmusom?? és nem is 2-3 percig csinálom hanem min. 20 percig de semmi.
2014. máj. 10. 11:56
6/9 anonim válasza:
Én akkor vagyok így, ha nincs rendben a hüvelyflórám.... Sokat szenvedtem, mire végre rájöttem. Azóta tejsavas hüvelyzuhanyt használok heti egyszer, és nincs gondom, nem érzéketlen kicsit sem, sőt! Furcsán hangzik, de tényleg így van!
7/9 A kérdező kommentje:
de a hüvely flóra (pH-ja) hogy hat ki a csikló ingerlékenységére?
2014. máj. 10. 12:06
8/9 anonim válasza:
Fura kapcsolat, ilyenről még sose hallottam.
No de régi barátnőmnek használhatatlan volt a csiklója, de a hüvelyit oda fejlesztettük, hogy összecsuklott a lába ha állva csináltuk úgyhogy ne aggódj, csak kövesd a jó utat a boldogság felé. :P
9/9 A kérdező kommentje:
ok, köszi a tanácsokat :)
2014. máj. 10. 12:27
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!