Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket izgat az anál?
Figyelt kérdés
Úgy értem élvezitek és el is tudtok menni tőle?
Igen, csak lányokat kérdezek!!! Kort is írjatok légyszi!
2014. máj. 10. 12:05
1/12 anonim válasza:
Nem. Kétszer próbáltam de nagyon rossz volt. 20
2/12 anonim válasza:
Engem jóformán minden izgat a normál szex keretein belül, és kicsit (!) abból kilépve is, kivéve ezt az egyet. Úgyhogy nem, a legkevésbé sem izgat, sőt, egyenesen taszít.
20/L
3/12 anonim válasza:
Nincs vele problémám, elélvezni ugyan nem tudok így, de nem rossz.
19
4/12 anonim válasza:
Ha a párom előtte kellően felizgat és síkosítót is használ, meg nem mozog durván, akkor kifejezetten izgat! Orgazmusom így nem szokott lenni, de van, hogy közel vagyok....
38/N
5/12 anonim válasza:
Igen, izgat, szeretem és élvezem :)
6/12 anonim válasza:
ezt nem értem mi van veletek :o az én barátnőm análban nagyobbat élvezett és punciba fájt neki jobban, a fenekébe sokkal könnyebben bement (pedig sztem egyformán szűk). el kell lazulni és bízni a partnerben :)
7/12 anonim válasza:
Nem izgat, sőt taszít nem hinném hogy valaha kipróbálom.
8/12 anonim válasza:
Na és olyan lány van aki még nem próbálta és izgatja?:P
9/12 anonim válasza:
Izgat és nagyon élvezem, ha tehetném minden nap csinálnám a barátommal a rendes szex mellett is, de tudom hogy az már sok, ezért csak heti 2-szer szoktuk:)
10/12 anonim válasza:
na végre egy normális lány és rendes pasi páros :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!