Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Ma úgy döntöttünk, hogy lefekszünk. Az elején minden jól ment aztán amikor arra került a sor, hogy ... akkor jött a gond. Nem állt fel neki... próbáltam neki segíteni, hogy ellazuljon meg minden de nem ment. Így végül hagytuk. Azóta nem igazán szólt hozzám és látom rajta hogy nagyon bántja a dolog (persze kit nem viselne meg, ha első alkalommal felsülne ezt én is tudom) de hiába mondtam neki, hogy nincsen semmi gond meg a többi nem nagyon vált be. Kérlek segítsetek, mit tudnék tenni? Nem akarom, hogy kárt tegyen magában (hajlamos a kéz vagdosásra), nagyon féltem...

L/16

2014. máj. 10. 13:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"hajlamos a kéz vagdosásra"

Kerüld el nagy ívben!

2014. máj. 10. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
este próbáljátok újra. Hívd át magadhoz egy szexi ruhában várd és ültesd le székre, fotelba , ágyra.. mind1. Te meg táncolj neki 1 kicsit ha már látod, hogy felizgult akkor vedd elő a péniszét és kezd el szopni :) Ha kell tanács írj nyugodtan! :) 18/L
2014. máj. 10. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
#1: Ellenkezőleg. Pont arra van szüksége egy ilyen fiúnak, hogy mellette legyenek, bármi történik. Ezért vagdossa magát. Mert a vágásai ott vannak neki mindig, bármi történik. Gondoltam megosztom veled. :c 17/f
2014. máj. 10. 13:58
 4/15 A kérdező kommentje:
#1 A harmadik válaszolóval teljesen egyetértek. Amióta vele vagyok nem volt baja, csak félek, hogy e miatt vissza esik... És soha sem hagynám magára, még ha szakítanánk akkor sem lassan 10 éve ismerem és soha de soha... #2 Köszi, majd megpróbálom, csak az a helyzet, hogy mind a ketten 18 év alattiak vagyunk és ebből kifolyólag még szüleinknél lakunk, de majd megpróbálom valamikor.
2014. máj. 10. 14:13
 5/15 XHUNterX válasza:

3. Igazad van, azért vagdossa magát valaki, hogy felvonja magára a figyelmet. Néha én is gondoltam rá, de ha én oda jutok, az nem vagdosás, hanem érfelvágás lesz. Azt pedig nem tehetem meg.

Kérdező:

Ne siessetek, kicsit fogdossátok egymást érzékien, játsz a mellbimbójával (fiúknak is érzékeny, nem csak a nőknek), szóval indítsd be az ösztöneit. És valamilyen kellemes időtöltés után csináljátok, ne azért találkozzatok.

Ja, és lehetőleg te hívd el most, mert le lehet törve. Ha sokat vársz, romlani fog a helyzet!

2014. máj. 10. 14:18
 6/15 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

#5: Dehogy is! Ez tévhit. Nem azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Valószínűleg még szégyelli is. Egy idő után eljut oda az ember, hogy megkönnyebbíti a lelkét. Hogy jó dolog, ha megvágja magát. Ettől nem akar öngyilkos lenni, nem emo/divatból csinálja, nem feltűnősködni akar. Persze személyfüggő, de nagyon ritka szerintem ha valaki azért teszi.

2014. máj. 10. 14:23
 7/15 anonim ***** válasza:

öngyilkos téma....

Nézzétek:

nálam romantikusabb és érzékibb pasi nincs a földön. minden páromat szerettem csak óvatos voltam. 8 éve elöttem csalt meg az egyik volt barátnőm erre mit tettem én a discoba? A szembe jövő nő pont ismerősöm volt lesmároltam ő vissza megkérdezte ez mi ott a párod? Mondom már nem a párom.

Akármikor szkaitottam akár kivel soha se jutott volna eszembe kárt tenni magamon egyszerű indok miatt: Ezt mondtam magamnak. xyz ez nem jó igy neked te jobbat érdemelsz.

Aki meg eret vág magán az gyáva. Olyan emberrel egy komoly kapcsolatot nem lehet leélni. Félelembe akarsz élni? Ha neked most olyanod van hogy csavarogni akarsz menni ő nem és neki nem tetszik akkor is eret vág magán?

Küld el orvoshoz...

2014. máj. 10. 14:29
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 Nem éppen amióta velem van kb. 2 éve (barátok voltunk) azóta semmi baja és azért vagdosta magát, mert mint családi bajai mint iskolai bajai is voltak, de mára már nincsen semmi csak félek, hogy vissza esik, attól még hogy ilyen hajlama van ő is ugyan olyan normális mint bárki más...
2014. máj. 10. 14:38
 9/15 A kérdező kommentje:
#5 Köszi a tippet :)
2014. máj. 10. 14:39
 10/15 anonim ***** válasza:
#2 vagyok: és ? ha felhívod a szobádba és bezárod az ajtót egy kellemesebb zenét beraksz az miért lenne gond, hogy a szüleitekkel laktok? Megmondod nekik, hogy kettesben szeretnétek lenni úgyhogy ne zavarjanak.. :) Én is voltam ilyen szituban vagyis hogy a szüleimnél laktam ( most is ott lakok) és átjött a pasim mi meg szexeltünk.. nem zavarja őket
2014. máj. 10. 14:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!