Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/51 anonim válasza:
az a mamusz :) linkelj még képet :)
32/51 anonim válasza:
Szerintem egy majom vagy. Legszívesebben arcon vágnálak.
33/51 anonim válasza:
Ez nem női gatya? Amúgy meg látszik rajtad, hogy igényesnek akarsz látszani, de akkor elárulom neked, hogy az igényesség nem ott kezdődik, hogy megveszem a divatos cuccokat, hanem olyan ruhát, stílust választok, ami jól is áll! :)
35/51 anonim válasza:
29-es..
Nincs több hozzáfűzni valóm
36/51 anonim válasza:
Srác vagyok... de nem bírtam ki röhögés nélkül.. :D Szerintem homoszexuális hajlamaid vannak és még kisebbségi is vagy.
37/51 anonim válasza:
ne haragudj!
De te most fiú vagy lány vagy?XD
38/51 anonim válasza:
Jobban jársz ha csak annyit írok,hogy no comment.
39/51 anonim válasza:
Gyerekek szakadok a kommenteken XDDD a képeken meg pláne :"D
40/51 anonim válasza:
Mégis mi a francért kell valakit szarrá oltani azért, mert van egy sajátos stílusa? Jó, nyilván nem megszokott, ezért is önnek ezek a kommentek. Tudtommal a kérdező véleményt kért és nem tanácsokat, hogy merre és hova bújjon el :D . Ja igen.. és "csajoktól" . A helyesírásról meg igazán le lehetne szállni, kezd unalmas lenni nagyon. És szerintetek vajon melyik lehet a képen? Tudom, hogy "viccből" lett írva ez a komment, de ha egyszer látszik, hogy 3 kép van össze smootholva (amiért respect a kép szerkesztőjének, szépen megoldotta) akkor miért kell még ebbe is belekötni? Egyébként nekem az a véleményem, hogy ha magadnak akarsz tetszeni, akkor úgy öltözködsz, ahogyan csak akarsz, de ha a "társadalomnak" szeretnél tetszeni, akkor ott vannak bizonyos szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!