Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy Baráti sex?
Figyelt kérdés
Van pl egy nagyon jó csaj ismerősöd, és mondjuk az élvezet/barátság kedvéért, egymás örömére összefekszenek?2014. máj. 10. 14:49
1/10 anonim válasza:
Létezik, de ne reménykedj benne.
3/10 A kérdező kommentje:
Persze, és másnap mint ha misem történt volna... azért érzelmek nélkül elég érdekes lehet...
2014. máj. 10. 14:53
5/10 anonim válasza:
Létezik. Erre mondják a filmből is szépen kivéve hogy barátság extrákkal. És többnyire az okoskodik róla, hogy nem működik aki életébe nem próbálta... Én csináltam nem 1x jól működött ennyi. 24/F
6/10 A kérdező kommentje:
nah mesélj, hallgatlak... de most komolyan. Pl a párkeresést nem akadályozta?, a kettőtök akciózása? :P
2014. máj. 10. 14:57
8/10 anonim válasza:
akinél működik ott nincs igazi barátság., azok csak haverok.
tudom, a pisisek hiába osztják az észt
30+F
9/10 A kérdező kommentje:
én is amondó vagyok... más néven inkább sex kapcsolatnak hívnám. De ott meg lebeg a párkapcsolat lehetősége rendesen...
2014. máj. 10. 15:18
10/10 kombesz válasza:
Konkrétan létezik. Szakítottam egyszer egy lánnyal majd még aznap áthívtam "filmezésre" egy lány BARÁTOMAT, akivel addig soha semmi nem történt köztünk, akkor és ott jólesett mindkettőnknek a dolog. Később a lány többet akart, ezt tiszteletben tartva nem élek vissza azzal hogy érzelmileg is kötődik. Ezért nem folytatódott a "baráti sex". A kérdésedre azonban a válasz: Létezik, az más kérdés, hogy az is marad-e.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!