Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az egyetemi 30+os matektanárommal, most mit tegyek?
Elhibázott döntés volt, most meg írogat állandóan, de nem merem elmondani az igazságot, mert félek elhúz vizsgán.
24/F
Na szép. Jó tanács a zsarolás! Ne szórakozz azzal, hogy az állásával zsarolod meg. Aki ilyet gondolt az egy gennyláda féreg, azt kívánom neki, hogy vele történjen meg.
A dugás két emberen múlik. Nem követett el bűnt a nő! Istenem.
Senki nem bűnös... vagy ha igen akkor mindketten... de azt tudni kell ha neki nem volt esze, nekem lehetett volna... Zsarolni nem fogom, am sem olyan "követelőző" a viszonyunk.
Am a tanár 34 éves...
Jaj bocsánat, itt mindenki a biblia szerint az életét, és senki nem csal meg senkit....
Közlöm eddig én sem... elbasztam, bevallom.
De itt ugye mindenki angolkisasszony, meg két lábon járó erkölcsi csősz..
Igen mindenki a biblia szerint éli az életét, vagyis hibázunk, mert ilyen az ember. Ez eléggé hamar kiderült.
Szerintem 'nincs ezzel semmi baj' (persze nagyon kiakadnék ha ez velem történne), de mondd el a barátnődnek. Én szerintem nagyon tisztelném a párom, ha kiállna elém egy ilyennel, és talán adnék egy esélyt. Mert így a fair, bízd rá a döntést, ha már elrontottad. De mondom, mindenki hibázik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!