Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az egyetemi 30+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az egyetemi 30+os matektanárommal, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elhibázott döntés volt, most meg írogat állandóan, de nem merem elmondani az igazságot, mert félek elhúz vizsgán.

24/F

2014. máj. 10. 15:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mond azt most voltál nemibetegség szürővizsg. várod az eredményt.
2014. máj. 10. 15:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Na szép. Jó tanács a zsarolás! Ne szórakozz azzal, hogy az állásával zsarolod meg. Aki ilyet gondolt az egy gennyláda féreg, azt kívánom neki, hogy vele történjen meg.

A dugás két emberen múlik. Nem követett el bűnt a nő! Istenem.

2014. máj. 10. 15:35
 13/24 A kérdező kommentje:

Senki nem bűnös... vagy ha igen akkor mindketten... de azt tudni kell ha neki nem volt esze, nekem lehetett volna... Zsarolni nem fogom, am sem olyan "követelőző" a viszonyunk.

Am a tanár 34 éves...

2014. máj. 10. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:
24 évesen egyetemista vagy és fiú létedre ilyen problémáid vannak... hát nem tudom... lehetnél érettebb
2014. máj. 10. 15:41
 15/24 Szergej55 ***** válasza:
Gerinctelen meg nem vagy, mi? Agyam elszáll, milyen hulladékok közt vagyok kénytelen élni.
2014. máj. 10. 16:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Mivan? Kicsi a dákó kedves utolsó... vagy szűz vagy még? Álszent fasz...
2014. máj. 10. 16:09
 17/24 anonim ***** válasza:
16: inkább te vagy gerinctelen fasz...
2014. máj. 10. 16:10
 18/24 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat, itt mindenki a biblia szerint az életét, és senki nem csal meg senkit....

Közlöm eddig én sem... elbasztam, bevallom.

De itt ugye mindenki angolkisasszony, meg két lábon járó erkölcsi csősz..

2014. máj. 10. 16:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem csaltam meg soha senkit... és nem is fogok. Nem tudnék tükörbe nézni utána.
2014. máj. 10. 16:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Igen mindenki a biblia szerint éli az életét, vagyis hibázunk, mert ilyen az ember. Ez eléggé hamar kiderült.

Szerintem 'nincs ezzel semmi baj' (persze nagyon kiakadnék ha ez velem történne), de mondd el a barátnődnek. Én szerintem nagyon tisztelném a párom, ha kiállna elém egy ilyennel, és talán adnék egy esélyt. Mert így a fair, bízd rá a döntést, ha már elrontottad. De mondom, mindenki hibázik.

2014. máj. 10. 16:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!