Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira nehéz olyan nőt találni, akinek nem kell könyörögni a szexért, mert ő maga is vágyik rá és csinálni szeretné?
Mert 10 nőből, legyen az átlagos, vagy jó nő, ilyen csávókat akar magának.
Ne félj, ezzel a megjelenéssel egész nap szopnák a dákót.
21F
én imádom a szexet, de nem veled
bőven elég a saját párom hozzá
Lószart nehéz...
Pont ebbe a világba nem nehéz.
Csak rajtad múlik, hogy a párod vágyik-e rá vagy sem... Az én barátom például nem rendelkezik sem túl extra méretekkel, sem extrám kockahassal, de amit az ágyban tud, azt egyszerűen nem lehet megunni. Neki sikerült elérnie, hogy most már folyamatosan rajta lógnék. Csak pár hónapja vagyunk együtt, de én már gyakrabban mászom rá, mint ahányszor ő kezdeményez. És nem azért, mert nem kívánja, hanem mert már én nem bírom tovább.
Ha figyelmes vagy vele az ágyban, kényezteted, és sikerül egymás után elérnie az orgazmusokat, és akkor talán sikerül szexfüggőt faragnod belőle....
Vagy egyszerűen csak keress olyan csajt. Hidd el, akadnak.
azért ez egy picit összetettebb téma, mintsem félmondattal kéne leoltani a kérdezőt
minden nő vágyik a szexre, csak nem nagyon tudnak a nők viselkedni sajnos
természetesen a férfiak sem tudnak viselkedni
a férfiak bunkók, a nők meg emiatt arrogánsak lettek, és rengeteg nő van, akiről azt gondolnád, hogy "na őt soha nem kapja meg senki", és kb. az első trógerrel hajlandó baszni egyet, annyira gátlásos, és frusztrált
egy kicsit érdemes a nők viselkedése mögé látni, és kb. leszarni, hogy mit mondanak
és elárulok egy titkot
a nőket tizedannyira nem foglalkoztatja egy férfi külseje, mint mi azt hisszük
pont leszarják, hogy kockás-e a has, milyen vastag a bicepsz
egy nőt le lehet venni a lábáról egy illattal, egy mosollyal, egy olyan tízperces beszélgetéssel, ahogy úgy érzi, hogy tényleg csak rá figyeltek, és még sorolhatnám
egyébként meg van elég nő ezen a bolygón, kúrj akivel akarst
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!