Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért annyira nehéz olyan nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira nehéz olyan nőt találni, akinek nem kell könyörögni a szexért, mert ő maga is vágyik rá és csinálni szeretné?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 15:30
1 2
 1/18 anonim válasza:
én pl vágyok rá :)))
2014. máj. 10. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Látod? Mi ebben a nehéz? Semmi
2014. máj. 10. 15:35
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Mert 10 nőből, legyen az átlagos, vagy jó nő, ilyen csávókat akar magának.

[link]

Ne félj, ezzel a megjelenéssel egész nap szopnák a dákót.

21F

2014. máj. 10. 15:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jutott még eszedbe, h vmit rosszul csinálsz, azért nem akarnak szexelni veled?
2014. máj. 10. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Én is vágyok rá mindennap.De rám sajnos nem vágyik senki. Félek, hogy már sosem fogok olyan férfit találni,aki bír félóránát egy menetet és rendesen végigviszi élvezésig velem az előjátékot is.
2014. máj. 10. 15:38
 6/18 anonim ***** válasza:

én imádom a szexet, de nem veled

bőven elég a saját párom hozzá

2014. máj. 10. 15:51
 7/18 Noydra ***** válasza:

Lószart nehéz...

Pont ebbe a világba nem nehéz.

2014. máj. 10. 15:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálod, akkor a nő is vágyik rá.
2014. máj. 10. 15:57
 9/18 Andrea Henrietta ***** válasza:

Csak rajtad múlik, hogy a párod vágyik-e rá vagy sem... Az én barátom például nem rendelkezik sem túl extra méretekkel, sem extrám kockahassal, de amit az ágyban tud, azt egyszerűen nem lehet megunni. Neki sikerült elérnie, hogy most már folyamatosan rajta lógnék. Csak pár hónapja vagyunk együtt, de én már gyakrabban mászom rá, mint ahányszor ő kezdeményez. És nem azért, mert nem kívánja, hanem mert már én nem bírom tovább.

Ha figyelmes vagy vele az ágyban, kényezteted, és sikerül egymás után elérnie az orgazmusokat, és akkor talán sikerül szexfüggőt faragnod belőle....

Vagy egyszerűen csak keress olyan csajt. Hidd el, akadnak.

2014. máj. 10. 16:45
 10/18 anonim ***** válasza:
51%

azért ez egy picit összetettebb téma, mintsem félmondattal kéne leoltani a kérdezőt

minden nő vágyik a szexre, csak nem nagyon tudnak a nők viselkedni sajnos

természetesen a férfiak sem tudnak viselkedni

a férfiak bunkók, a nők meg emiatt arrogánsak lettek, és rengeteg nő van, akiről azt gondolnád, hogy "na őt soha nem kapja meg senki", és kb. az első trógerrel hajlandó baszni egyet, annyira gátlásos, és frusztrált

egy kicsit érdemes a nők viselkedése mögé látni, és kb. leszarni, hogy mit mondanak

és elárulok egy titkot

a nőket tizedannyira nem foglalkoztatja egy férfi külseje, mint mi azt hisszük

pont leszarják, hogy kockás-e a has, milyen vastag a bicepsz

egy nőt le lehet venni a lábáról egy illattal, egy mosollyal, egy olyan tízperces beszélgetéssel, ahogy úgy érzi, hogy tényleg csak rá figyeltek, és még sorolhatnám

egyébként meg van elég nő ezen a bolygón, kúrj akivel akarst

2014. máj. 14. 08:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!