Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FWB -kapcsolatra hogyan lehet rávenni a lányt?
Exbarátnő. Jó pár évig nem találkoztunk, majd az utóbbi pár hónapban többször "összefutottunk". Néha-néha megeresztettem neki egy-két smst, pl. leírtam, hogy erotikus álmom volt vele (a válasza: ez tetszik, mit álmodtál pontosan? :) ), meg valamikor esti chatelés közben rákérdezett, hogy "mit tennél velem?" és én leírtam, de ezeknek később nem volt szóbeli/magatartásbeli folytatásuk. Pár hete egy kicsit spiccesen (tényleg nem volt berúgva) nekem esett, és vadul smárolni kezdtünk, de ennyi, utána felszállt a buszra. (másnap azt írta, hogy bocs, ha sok volt a tegnap este...).
Rákérdeztem, hogy mi van köztünk, mire azt válaszolta, hogy évekkel ezelőtt jártunk, most barátok vagyunk, és hogy nemrég egy kicsit rám mászott, és hogy bocsánatot kér érte...:) Ennek már kb. 1-2 hete, azóta nem kerestük egymást, szerintem azt hiszi, megsértődtem (talán mert én többet gondoltam a dologba).
Mit írjak neki sms-ben, hogy legyen szex végre? Akár baráti, akár bármilyen, de le akarok vele feküdni.
1# - "Friends With Benefits"
Hívd el valahová és most te próbálkozz be nála. Exed, tehát nyilván tudod miket szeret és meddig mehetsz el. Úgy látszik neki sem ellenére a dolog, hajrá.
Nem éreznéd kihasználásnak, akár az ő részéről, akár a te részedről? Ilyen szemszögből lehetne lealacsonyító mindkettőtöknek.
Másrészt viszont ha ő is benne van a kötöttségek nélküli szexben, akkor miért ne. Csak ne sérüljön érzelmileg egyikőtök sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!