Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FWB -kapcsolatra hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FWB -kapcsolatra hogyan lehet rávenni a lányt?

Figyelt kérdés

Exbarátnő. Jó pár évig nem találkoztunk, majd az utóbbi pár hónapban többször "összefutottunk". Néha-néha megeresztettem neki egy-két smst, pl. leírtam, hogy erotikus álmom volt vele (a válasza: ez tetszik, mit álmodtál pontosan? :) ), meg valamikor esti chatelés közben rákérdezett, hogy "mit tennél velem?" és én leírtam, de ezeknek később nem volt szóbeli/magatartásbeli folytatásuk. Pár hete egy kicsit spiccesen (tényleg nem volt berúgva) nekem esett, és vadul smárolni kezdtünk, de ennyi, utána felszállt a buszra. (másnap azt írta, hogy bocs, ha sok volt a tegnap este...).

Rákérdeztem, hogy mi van köztünk, mire azt válaszolta, hogy évekkel ezelőtt jártunk, most barátok vagyunk, és hogy nemrég egy kicsit rám mászott, és hogy bocsánatot kér érte...:) Ennek már kb. 1-2 hete, azóta nem kerestük egymást, szerintem azt hiszi, megsértődtem (talán mert én többet gondoltam a dologba).

Mit írjak neki sms-ben, hogy legyen szex végre? Akár baráti, akár bármilyen, de le akarok vele feküdni.

2014. máj. 10. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a *##* az a fwb? miért nem beszéltek magyarul?
2014. máj. 10. 17:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Az FWB azt jelenti, hogy friends with benefits (tehát barátság extrákkal kapcsolat). Nem hívhatom fel csak úgy, hogy találkozzunk, iszogassunk, mert nem menne bele a dologba csak úgy.... Írnom kéne neki valamit, konkrétan rákérdezni úgy, hogy ne mondjon nemet.... Hogy csináljam?
2014. máj. 10. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:

1# - "Friends With Benefits"

Hívd el valahová és most te próbálkozz be nála. Exed, tehát nyilván tudod miket szeret és meddig mehetsz el. Úgy látszik neki sem ellenére a dolog, hajrá.

2014. máj. 10. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy szeretnéd megbeszélni a kettőtök között történt dolgokat. Ennyi
2014. máj. 10. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Féreg.

2014. máj. 10. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmit.Ébredj fel.
2014. máj. 10. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Férfiúi mivoltodat lapítanád össze, ha szakítás után dugásra járnál vele össze. Semmibe venne.
2014. máj. 10. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon lealacsonyodnál, dehát férfi vagy. Fontosabb neked a farkad mint a büszkeséged.
2014. máj. 10. 18:10
 9/10 A kérdező kommentje:
miért alacsonyodnék le?
2014. máj. 10. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem éreznéd kihasználásnak, akár az ő részéről, akár a te részedről? Ilyen szemszögből lehetne lealacsonyító mindkettőtöknek.

Másrészt viszont ha ő is benne van a kötöttségek nélküli szexben, akkor miért ne. Csak ne sérüljön érzelmileg egyikőtök sem.

2014. máj. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!