Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszban lehet meztelenkedni? A többiek nem szólnak érte?
Figyelt kérdés
Szeretek meztelenül lenni, ruha nélkül szeretek aludni, kényelmetlennek érzem, ha folyton fel vagyok öltözve. Itthon könnyen megoldom, mert van saját szobám, de koleszban mi lesz?
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy most is kolis, kérlek írjatok, nálatok hogyan van ez? vagy inkább szégyenlősek ott az emberek?
Fiú vagyok
2014. máj. 10. 19:26
1/7 anonim válasza:
Te sem maradnál sokáig a koliban.
2/7 anonim válasza:
Legyél minimum egy alsógatyába:D az tanál nem kényelmetlen és annyira mégsem gáz mint full meztelenül.. xd
3/7 anonim válasza:
A koleszban az lesz, hogy mindenki megpróbál amennyire csak képes alkalmazkodni a többiekhez. Ha nem zavarja őket (amit azért kétlek), akkor lehetsz meztelenül...
4/7 anonim válasza:
Mi is meztelen aludtunk. És aki a mellettem lévő ágyon aludt mindig korábban kelt és bevetette az ágyát. Én meg gyakran arra ébredtem hogy egy nagy szőrös segg pucsít előttem.
Volt hogy a folyosón is meztelen mentem zuhanyozni de akkor páran beszóltak :D Nappal a szobában álltalában boxerban voltunk.
5/7 anonim válasza:
Alvas kozben tudsz meztelenul lenni. Napkozben azert nem, mert a koliszoba olyan mint egy atjaro haz.
6/7 anonim válasza:
Meztelenül aludni nem gond, napközben már neccesebb. Ha nem zavar ha néha beszólnak akkor azért meg lehet próbálni. Én elég sokat meztelenkedtem, egy idő után mindenki megszokta, de azért ha valamelyik szobatársadat nagyon zavarja, egy alsó azért nem árthat.
7/7 anonim válasza:
Simán lehetsz meztelen, ha téged nem zavar hogy nézik a farkad, ha van mivel villogni hát villogj :)
Én bírnám 19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!