Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen emberek járnak lakásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen emberek járnak lakásos prostihoz?

Figyelt kérdés
kinézetre,belsőre,korosztály

2014. máj. 10. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
az igénytelenek
2014. máj. 10. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Átlagos külsőm van,normál értékrendekkel rendelkezem,biztos egzisztenciával,elváltam,31 vagyok.

De ott nagyon vegyes ám a vendégek köre.18-tól 80-ig,rendőr politikus,orvos,festő,stb.Nem tudnám bekategorizálni.

2014. máj. 10. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Aki rászorul, nincs mit felmutatnia az életben, dolgozik 4műszakban pl élete nincsen, egyedülálló, és ilyenekre költi a fizetése javát.

Kinézetre, nagyon befújt, kiöltözött, borotvált arcú, lator emberek általában, 35-50ig szerintem

Belsőre, nagy dumásak, akiknek ez jelenti a szórakozást, csajozást

21F

2014. máj. 10. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenféle.

kivéve a tisztességeseket, mert mi nem járunk prostikhoz.

2014. máj. 10. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok, és ez izgat nekem nem kell barátnő ezt szeretem ennyi :)
2014. máj. 10. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Pl a hazasok, mivel ok otthonra ertelemszeruen nem tudnak felvinni senkit.
2014. máj. 11. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Akiknek elege lett a nőkből meg a szomszédos galaxisokat verdeső elvárásaikból, és jogosan úgy gondolják, már azzal is olcsóbban kijönnek ha prostihoz mennek, az legalább nem húzza a száját ha eksönről van szó.
2014. máj. 11. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sok féle emberke megfordul náluk.

Magamat jellemezve mackós testalkatú, nyuszifogú. Komolytalan/bolondos, de érzmes vagyok. Csak nincs kedvem udvarolgatni már, és unom a kikosarazásokat. Ès még a felfújható dolgokkal játszadozós perverzitásomra is vevőek:)

23f

2014. máj. 11. 19:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!