Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác elég meleg hangvételű levelet írt nekem, de én nem vettem komolyan, nem reagáltam rá szinte sehogy, nem gondolom, hogy az, van barátnője. Viszont az üzenete óta nagyon eltávolodott tőlem. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
lehet, hogy nem is viccnek szánta a dolgot?2014. máj. 10. 21:52
1/10 anonim válasza:
Szia cicca.Én sem viccelek Te férfi állat.
65/F
2/10 anonim válasza:
Egy srác nem szokott viccelni ilyen téren, ha romantikus alkat. Mindegy mit csinálsz, csak reagálj rá, akár pozitív vagy negatív, mert az is jobb, mintha levegőnek néznéd.
3/10 A kérdező kommentje:
uram atyám, az első válaszoló megtalálta a viagrás üveget??
Amúgy "csak" annyit írt, hogy van egy srác, akivel csókolózna.. dehát van nője...
2014. máj. 10. 22:02
4/10 anonim válasza:
akkor a "meleg hangvétel"-t itt nem egészen úgy kell érteni, ahogy elsőre érti az ember?
5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy érti... azt írta, van egy srác, aki tetszik neki, csókolózna vele legszívesebben és hogy neki nincs baja a melegekkel.. így értettem, sajnálom, nem voltam egyértelmű, nekem meleg hangvételűnek tűnik.
Nem vettem komolyan, ő nem lehet az, gyönyörűséges csaja van... de tény, hogy azóta kerül...
2014. máj. 10. 22:13
6/10 anonim válasza:
lehet te vagy az a srác, akivel csókolózna, vagy miért pont neked mondta el?
hány évesek vagytok?
8/10 anonim válasza:
A "meleg hangvétel" az alapvetően csak azt jelenti, hogy "barátságos", "pozitív érzelmekben gazdag", semmi köze a homoszexualitáshoz.
9/10 A kérdező kommentje:
egy konkrét személyt is megnevezett, kivel szeretné. . . Miért nekem? Nem tudom,talán azt hiszi rólam, hogy meleg vagyok, mert nincs barátnőm. Hosszú lenne elmondani miért nincs egy ideje... 20 vagyok. Ő 22. (köszönet nektek az eddigi válaszokért!)
2014. máj. 10. 22:34
10/10 A kérdező kommentje:
jogos, utolsó Válaszoló, félreérthetően fogalmaztam.
2014. máj. 10. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!