Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl lesz valaki ninfomanias?
tekintélyre hivatkozni nagy fail.
és a pszichiáter hiába kapott orvosi képzést, ha a pszichiátrián segítséget kérő emberek felé nincsenek se igazi diagnosztikai, se kezelésre alkalmas eszközök. tehát a pszichiáter akkor tenne legtöbbet a "betegért", ha vérvizsgálatra meg pajzsmirigyre meg belgyógyra küldené őt, vagy szólna, hogy a fogamzásgátlótól is lehet ez meg az. tudom, hogy esetenként megteszik.
67%os 100 éve írták, az már használhatatlan. ostoba vagy, ha ezt nem érted meg :D
a betegségek fele már nem létezik amit az idézett pallas cikked említ :D
ebből idézel sötétke :D
"A Pallas Nagy Lexikona az első önálló, nem fordításon alapuló magyar nagylexikon, a századforduló kétségkívül egyik legnagyobb alkotása. A Pallas Irodalmi és Nyomdai Rt. adta ki 1893 és 1897 között 16 kötetben. A kor szinte egész magyar tudományosságát reprezentálta a több mint 300 fős szerzői gárda. Szócikkek sorát írta pl. Alexander Bernát, Bánki Donát, Cholnoki Jenő, Eötvös Loránd stb. A mintegy 150.000 szócikkben sikerült összefoglalni a korabeli tudomány színvonalán az ismeretek összességét. A Pallast 1911-ben megveszi a Révai Testvérek Rt., hogy majd némileg korszerűsítve a 20-as, 30-as évek népszerű családi lexikonjává tegye."
75%os, én annyit tudok saját kútfőből mondani, mindenféle orvosi végzettség nélkül, hogy egy ilyen embert sem ismerek, aki tényleg ilyen lenne. A hétköznapokban arra szokták használni ugyebár, aki sokat szexel. De ez közel sem jelenti azt, hogy igaz is.
Ha majd ismerek ilyen embert, és beszélgettem vele sokat az életéről, a dolgairól. Na akkor fogok tudni tisztességes választ adni.
Úgy, hogy valaki nem ismer személyesen ilyen embert, szerintem nem tud jó magyarázatot adni.
63%os, az intelligenciád hiánya ott tűnik fel, hogy semmi érved nincs semmi mellett, de másokat támadni sem érvekkel tudsz.
Ennek ellenére, ha majd letetted a doktorit, szólj és fejet hajtok.
Addig meg senki se írt jó választ a kérdésre(én se).
13, ezt én is írtam, hogy nem ismerem személyesen. ha visszaolvasol, saját vélemény, és nem belemagyarázás. nekem logikus.
14, ne legyél benne biztos, hogy a világon te olvastál róla legtöbbet.
nekem jól esik látni, mikor valaki maga próbál gondolkozni, és vannak fenntartásai. ennek a rohamosztagnak, amit kaptam, nem volt sok értelme. minden vitatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!