Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt perverzebb lányok? Ti ezt kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Csináltatok már hasonlót vagy valami extrémebb dolgot?
Arról van szó, hogy egy csaj felküld a puncijába egy filcet. Mellé még egyet, még egyet és egyre többet és a végére 10 lesz és szépen kitágul. Mondjuk megnéztem volna milyen tág lett miután kihúzza őket de az pont nincs rajt a videón.
Akit érdekel link, annak privátban elküldöm. De ha valakinek (ezen kívül, vagy épp erről) beszélgetni is van kedve valami szexuális jellegű dologról írjon.
24/F
2014. máj. 10. 23:53
2/9 anonim válasza:
(fiú vagyok és érdekelt :P. Szerintem nem perverz inkább izgalmas)
4/9 anonim válasza:
Csak bennem merül fel a kérdés, hogy miért pont filctoll? :D
5/9 A kérdező kommentje:
Miért merült fel benned a kérdés? Hát mi más? Ceruza? :D Én nem tudok a lányok fejével gondolkodni de ha elmondod mi a gond vele, szívesen olvasom :D
2014. máj. 11. 00:12
6/9 anonim válasza:
Nekem furcsa a filc, na. :D
Mondjuk valami vastagabb vibrátor vagy valami nekem jobban tetszene. :D
8/9 anonim válasza:
Ennyi erövel lehetne 50 hurka pálcika :p :D
9/9 anonim válasza:
Nekem küldheted, kipróbálom :)
15L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!