Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányos ha egy férfi félénk? Ez szexuálisan visszataszító? Vagy inkább vonzó?
Az elején vonzó amikor még nem ismerjük egymást annyira, de kapcsolatban idővel múljon el valamennyire. Jó, ha később már lazább a másik kicsit, főleg, hogy tőlem aztán egyáltalán nem kell félni, mert elég türelmes vagyok és nem akadok fenn szinte semmin.
Amúgy ma jöttem rá, hogy még állatok közül is jobban bírom a félénkebbeket. Másfél hete vettem egy papagájt, az első napokban semmit nem lehetett vele kezdeni, ma meg már ücsörög a kezemen és eljátszogat mellettem az asztalon. Még nem túl szoros a kapcsolatunk, de ha minden jól megy, előttünk az elkövetkezendő 15-20 év még, hogy összebarátkozzunk. De pl. a kutyákat akik automatikusan pajtásnak tekintenek minden embert, na őket nem bírom. Emberek közül is idegesítenek azok, akik 5 perc ismeretség után úgy viselkednek másokkal, mintha évek óta haverok lennének. Nekem nem a haverom senki akit 5 perce ismerek. Normális távolságot tartani amíg jobban meg nem ismerjük egymást meg az ilyen emberekkel nem lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!