Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ez titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez titeket mennyire zavar? Lent

Figyelt kérdés
Szűz vagyok és nagyon gátlásos vagyok mivel a kisajak nekem hosszabb és kilátszik és még barnás is, pedig rendszeresen tisztálkodom. Nagyon zavar. Fiúk ti mennyire tartjátok undorítónak és ez zavar titeket szex közben vagy ágyba sem mennétek ilyen lánnyal???

2014. máj. 11. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem izgató :) Szívesen nyalogatnálak :)
2014. máj. 11. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Tökmindegy. Komolyan. Ezen felesleges paráznod.
2014. máj. 11. 10:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Engem tényleg zavar és a párom már nagyon szeretné és én is csak ezért nem merem és nem merem elmondani nem tudom mit szólna..
2014. máj. 11. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyönyörű puncid lehet ezek szerint. Ez pozitívum.
2014. máj. 11. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi az enyem is ilyen :) de a baratom szereti, pedig elegge kilognak. Mondta h ot ez jobban izgatja, mert noiesebb meg erettebb. mondjuk nekem kenyelmetlen pl biciklizes kozben, de ez van...
2014. máj. 11. 13:15
 6/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló és én is ugyanennyire szörnyen éreztem magam miatta de próbáltam róla megfeledkezni és a páromat egyáltalán nem zavarta azóta könnyebben elfogadom hogy ilyen vagyok.ezt sajnos el kell fogadni ha nehezen is megy
2014. máj. 13. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem gond, nekem tetszene. :)
2014. máj. 13. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gond. Nincs két egyforma úgysem. Ha szeret a partnered, ennek kb. annyi jelentősége lehet, hogy göndör vagy egyenes szálú-e a hajad.
2014. máj. 13. 19:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!