Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Tapasztaltátok ezt Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Tapasztaltátok ezt Ti is? A legszebb nőkre mindig ez jellemző? Kívül minden, belül semmi?

Figyelt kérdés

Ami kívülről a legszebb, az belülről rohad?

Volt pár gyönyörű barátnőm, és mindre jellemzőek voltak a fentebb felsorolt jelzők. Pl. fitneszedző, ruhamodell, egyetemi hallgató (színművészeti ill. képzőművészeti kar), ezekhez hasonló csajok. Kikben az a közös, hogy nagyon vonzóak, igazi bombázok, de anyagiasak mint az állat. Tudjátok srácok, a 10/10-es nők mindenáron esküvőt akarnak -című történet!

Azt hiszem az ilyen nők egytől egyig a pénzem miatt voltak csak velem. Csalódást okoztam nekik azzal, hogy nem tudták magukat bebiztosítani nálam idejében??? Nem értem miért akarja az összes ilyen nő erőltetni az eljegyzést, esküvőt, HIVATALOSAN ÖSSZEKÖTŐ sz@-ságot?

Az ilyen nők pár hónap együttlét után már össze akarnak költözni, babáról beszélnek, nagy esküvőről. Jönnek az apró kis mosolygós arccal odadobott megjegyzések, hogy nekünk mikor lesz ilyen szép esküvőnk, ha meglátunk egy esküvői autót a városban. Miért nem ér rá 2-4 év után? Mindig betalálnak az anyagias, kívül minden, belül semmi típusú nők! Minden nő az életemet akarja, a szívem nem érdekli őket. Hánynom kell az ilyenektől!

2014. máj. 11. 12:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akikre igaz vannak akikre nem. Ahol tanulok sok dögös csaj olyan értelmes, hogy csak lesni lehet utánuk, mert már évek óta foglaltak.
2014. máj. 11. 12:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, hogy az, hogy annyira kötődik hozzád pár hónap után, hogy veled akarja leélni az életét, miért anyagiasság? Nem az életedet akarja, csak annyira szeret, hogy már ilyen hamar kötődik hozzád. A leírásod alapján lehet, hogy el kéne gondolkodnod, nincsenek e elkötelezettségi problémáid.
2014. máj. 11. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Biztos vannak ilyen nok. De szerintem nagyon sok ertelmes es szep lany is van. :)E

Engem is szepnek tartanak(bar nem igazan ertek egyet) es egyaltalan nem tartom fontosnak a penzt. Sot,nagyon elitelem az olyan noket,akik erre mennek. A volt baratom pl. ha meg akart bantani ,akkor ezzel vadolt:csak a penz miatt vagy velem. Hmm..:) A vicc benne,h nem is penzes. Mostmar csak rohogok ezen,de akkor nagyon megbantott es legtobbszor sirva probaltam bizonygatni,h nem igy van es ne vadoljon ilyenekkel.

2014. máj. 11. 12:19
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

2es milyen naív :D

persze h azért akarnak,h aztán kocsijuk legyen meg házuk,meg minden a semmiért,a pics*ájukért.Kihasználni rongyként eldobni az ilyet.Soha ne házasodj főleg ha sok pénzed van.Soha.Életed bszod el.Megdugni kidobni,a pénzre vigyázni kell.HA van eszed ezt teszed.

2014. máj. 11. 12:21
 5/18 A kérdező kommentje:
A szerelemhez nem kell beírnunk a társadalmi normák szerint felállított szokás szerint a nevünket a NAGY KÖNYVBE !!! Miért kéne a szerelemhez a nevemet felvennie? Miért kell hogy, miért fontos hogy HIVATALOSAN legyen a párom? Anélkül nem lehet szeretni egymást? Rögtön szaladni kell a paphoz, vagy polgári esküt tenni a szerelemhez? EZEN MÚLIK A SZERELEM?
2014. máj. 11. 12:26
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

Ó, ezek szerint a történet másik felét nem is tudod: aki pedig értelmes és okos, az 99%, hogy bűn ronda.

Mondjuk én ezzel vitatkoznék, mert az a maradék 1% szerintem hatalmas túlzás.

2014. máj. 11. 12:29
 7/18 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, van 2 házam, 2 autóm. Feleségül veszek egy nőt, akkor a feleségemé lesz automatikusan (jogilag) 1 ház, 1 autó... Vagy tévedek?
2014. máj. 11. 12:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Volt olyan nő, aki a kapcsolatunkat megszakító, vagy utolsó beszélgetésünkön a szemembe is mondta, hogy valójában nem is szeretett, de azonnal hozzám jött volna, és csak a pénzemért volt velem. És az bánt, hogy igaza is lehet!
2014. máj. 11. 12:37
 9/18 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
62%

Nem feltétlenül.De volt itt egy kérdés múlt héten,aminél egy lány fel volt háborodva,hogy egyes férfiaknak a 40 körüli nők kellenek inkább és mégis milyen dolog,hogy "formátlan,ronda,öreg" nőkkel vannak együtt és nem kell nekik a jobb.

Na én az ilyen emberektől kapok hülyét.Aki nem szép az egyből kevesebb nála és engem ez taszít,az ilyen 10/10-es nőkben.Sajnos sok az ilyen közöttük,akinek nagy az arca,de valójában semmit nem tett le az asztalra,mert amije van,azért se tett semmit.

Gyerekkoromban én sem voltam valami nagy durranás,még talán most sem vagyok az.Amíg nem kezdtem el kamaszodni,addig szóba sem álltak velem az emberek.

Jó képűnek tartanak,de a füleim elállnak és ez gyerekkoromban is így volt és meg is kaptam a gúnyolást érte és pont ezért gondolom,hogy a világ legundorítóbb dolga lenézni valakit olyanért,amiről nem tehet.

A másik ami jellemző a jó külsejű nőkre,hogy azt hiszik,hogy többet érdemelnek,mint bárki más.

2014. máj. 11. 12:37
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Igazából ez téged minősít. Minek jössz össze olyan nőkkel, akik belül üresek? Nem csak a cicababáknak kéne esélyt adnod, és akkor találnál olyan nőt, aki normális.

De ez cserekereskedelm. Neked 10/10-es nő kell, akkor cserébe nekik meg a pénzed.

2014. máj. 11. 12:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!