Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú aki bár nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki bár nem sportol, viszont mások mégis vonzónak tartják?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az oka?

2014. máj. 11. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
van... mert normális vagyok... másrészt aki nem sportol attól még nem biztos hogy dagadt. Mikor szokták kérdezni mit sportolok, azt szoktam mondani: Futóbolond :D
2014. máj. 11. 13:06
 2/3 Andrea Henrietta ***** válasza:

Nem vagyok pasi, viszont a barátom nem sportol, és mégis odavannak érte a csajok. (ha nem lenne olyan amilyen, akkor iszonyú féltékeny lennék.) És Ő csak annyit tesz, hogy egészségesen étkezik, (persze nincs kockahasa, de én nem is hiányolom) És nagy mértékben a személyiségtől is függ.

Hiába sportos egy srác ha közben kőbunkó...

2014. máj. 11. 14:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Itt minden fiúnak ezt írják aki panaszkodik hogy nem jön be a csajoknak, én lány vagyok de például az úszó Cseh László nekem egyáltalán nem jön be
2014. máj. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!