Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lazuljak el megfelelően?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazuljak el megfelelően?

Figyelt kérdés

Tegnap barátnőmmel először terveztük, hogy lefekszünk egymással, több órás csókolózás és előjáték után minden rendben volt addig, amíg a gumit fel nem húztuk.

Amint az megtörtént és tettem volna be, elvesztettem az erekciómat.

Hogy is mondjam elég férfiatlannak érzem magam, minden tökéletes volt és én miattam meghiúsult a folytatás...

Arra tudtam gondolni, hogy rástresszeltem a dologra tudat alatt, mert annyira tökéletesen akartam mindent csinálni.

Most viszont egyre inkább aggódok, hogy mi lesz, ha legközelebb megint ez történik, hogyan lehetne megfelelően ellazulni, hogy ne történjen meg ez többé?

2014. máj. 11. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell parázni és tervezni se kell hogy "nah akkor majd szombaton " a spontán dolgok izgalmasabbak ;) mindent bele szurkolok
2014. máj. 11. 19:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!